Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Farul Constanţa, singurul club din Liga 1 care-i place lui Dan Şucu, are "o problemă". L-a "citit" pe Gică Hagi, care aşteaptă ajutorul

Farul Constanţa, singurul club din Liga 1 care-i place lui Dan Şucu, are "o problemă". L-a "citit" pe Gică Hagi, care aşteaptă ajutorul

Farul Constanța

Comentarii

Omul de afaceri, Dan Şucu, proprietarul grupului Mobexpert, a vorbit şi despre Farul Constanţa, în conferinţa de presă în care a fost prezentat drept acţionar la Rapid Bucureşti.

Dan Şucu, despre Gică Hagi şi Farul Constanţa

  • Dan Şucu este noul acţionar al FC Rapid Bucureşti, acesta urmând a deţine 50% din acţiunile clubului, celelalte 50% fiind deţinute de Victor Angelescu.

Încă din startul aventurii sale în Giuleşti, afaceristul a dorit să lămurească mai multe aspecte. Dan Şucu a anunţat bugetul, care va creşte anual, dar şi ce planuri de viitor are la Rapid Bucureşti. 

De asemenea, nu a fost de acord cu fondurile trimise de Ungaria către Sepsi OSK, echipa din Sfântu Gheorghe care a câştigat Cupa României. 

Antreprenorul se gândeşte doar la dezvoltarea Rapidului, dar a făcut o remarcă şi la adresa Farului Constanţa. 

Dan Şucu a recunoscut că e singurul club din Liga 1 care-i place, mai ales că acolo se află în conducere Gică Hagi. Totuşi, a găsit o hibă în clubul care a revenit în Liga 1 la începutul acestui sezon. 

Noul acţionar al Rapidului e de părere că Gică Hagi are nevoie de mai mult sprijin din punct de vedere financiar. De altfel, Dan Şucu a negociat, în trecut, o posibilă colaborare cu Gică Hagi la Viitorul Constanţa, dar varianta a picat. 

"Singurul club care-mi place e cel al domnului Hagi, dar văd o mică problemă, că tot ce se întâmplă în jurul clubului depinde doar de dânsul", a declarat Dan Şucu în cadrul conferinţei de presă. 

De altfel, acţionarul majoritar al Farului Constanţa, Ciprian Marica, a afirmat că Gică Hagi e pregătit să cedeze dintre acţiunile pe care le deţine şi să fie acţionar majoritar, pentru a atrage fonduri din partea altor investitori. 

Afla mai multe despre: gica hagifarul constantadan sucurapid 

viewscnt
Articole similare