Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC U Craiova 1948 pune antrenor, în locul lui Dan Vasilică! E "român, liber de contract" şi va debuta cu Dinamo: "Sperăm zilele următoare să semnăm"

FC U Craiova 1948 pune antrenor, în locul lui Dan Vasilică! E "român, liber de contract" şi va debuta cu Dinamo: "Sperăm zilele următoare să semnăm"

FC U Craiova

Comentarii

FC U Craiova 1948 s-a reorientat după ce l-a ratat pe Marius Şumudică. Întrucât nu poate rămâne cu Dan Vasilică pe postul de antrenor, familia Mititelu a pus "trei, patru variante" pe listă, iar noul principal va fi instalat în zilele următoare, înainte de meciul cu Dinamo, din Superliga.

Adrian Mititelu junior a oferit primele informaţii despre noul antrenor de la FC U Craiova 1948

FC U Craiova 1948 îl schimbă pe Dan Vasilică, chiar după victoria senzaţională cu Farul Constanţa, scor 4-0. Interimarul nu poate rămâne pe bancă, întrucât nu deţine licenţa Pro, iar Adrian Mititelu oricum a anunţat că schimbă oamenii din club, odată cu retragerea sa din managementul clubului. 

Iniţial s-a încercat cu Marius Şumudică, dar într-un final s-a ajuns la o dispută verbală cu familia Mititelu, cu dezvăluirea contractului care i-a fost propus lui Şumi. 

FC U Craiova 1948 va profita de pauză competiţională din Superliga, cât timp vor avea loc meciurile naţionalei Românie, şi va negocia cu noul antrenor, care e dorit pe bancă mai devreme de vineri, 15 septembrie, când are loc meciul cu Dinamo Bucureşti, în deplasare, de la 21:30, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Din primele informaţii oferite de Adrian Mititelu junior, noul antrenor ca fi român, iar în acest moment e liber de contract. 

"Avem două săptămâni la dispoziţie. Ar fi bine să-l punem mai repede, ca să poată lucra antrenorul cât de cât, să aibă câteva zile la dispoziţie până la meciul cu Dinamo. Noi sperăm ca zilele următoare să semnăm cu un antrenor. 

În mare parte, român. Am avut discuţii foarte puţine şi cu un antrenor străin, dar cred că vom opta pentru un antrenor român. Dacă varianta era pregătită, cred că semnam. 

Sunt discuţii, nici noi nu suntem hotărâţi, că vrem să semnăm 100% cu 'x'. Avem trei, patru variante, dar nu e nimic concret în clipa de faţă, probabil că zilele următoare se vor concretiza lucrurile şi vom alege varianta cea mai bună. Este liber de contract. Nu am negociat cu antrenor care să fie sub contract", a declarat Adrian Mititelu junior, pentru Fanatik

  • 9 e locul ocupat de FC U Craiova 1948 în Superliga, cu 9 puncte, după ce s-a despărţit de Joao Janeiro şi Nicolae Dică. 

Afla mai multe despre: antrenor nou fc u craiova 1948dan vasilica fc u craiova 1948adrian mititelu junioradrian mititelu 

viewscnt
Articole similare