Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, ce transfer ratat! Fotbalistul a făcut vizita medicală, dar a semnat cu altă echipă. Becali, refuzat

FCSB, ce transfer ratat! Fotbalistul a făcut vizita medicală, dar a semnat cu altă echipă. Becali, refuzat

FCSB

Comentarii

Anthony Nwakaeme (33 de ani) a refuzat un transfer la FCSB în trecut, iar acum este cotat la cinci milioane de euro şi tocmai şi-a prelungit contractul cu actuala sa echipă, până în 2025. Anthony Nwakaeme joacă la liderul din Turcia, Trabzonspor, fiind om de bază.

În trecutul nu foarte îndepărtat, Gigi Becali a fost refuzat de Anthony Nwakaeme, atacant care avea de gând să semneze cu FCSB, dar a refuzat după ce nu i-a convenit cum a negociat Mihai Stoica transferul. "Aveam de gând să semnez", a dezvăluit Anthony Nwakaeme.

FCSB, ce transfer ratat! Fotbalistul a făcut vizita medicală, dar a semnat cu altă echipă. Becali, refuzat

Anthony Nwakaeme tocmai şi-a prelungit contractul cu Trabzonspor, liderul din Turcia unde este unul dintre cei mai importanţi fotbalişti.

Într-un interviu acordat celor de la actualdecluj.ro, Anthony Nwakaeme a dezvăluit că negocierile cu FCSB au fost pe punctul de a se finaliza cu succes, însă a decis să refuze oferta făcută de roş-albaştri după ce nu i-a plăcut cum a încercat Mihai Stoica să îl "păcălească".

”M-am întâlnit cu MM Stoica. Mi-a zis să dau teste medicale, am zis că dau teste fără niciun fel de probleme. Apoi am simţit că vrea să mă păcălească.

Mi-a spus că am probleme la picior, că sunt slăbit din punct de vedere fizic, dar cu toate astea mi-a oferit un contract. Punea problema în felul următor: tu ai probleme, dar uite, noi chiar şi aşa, te vrem la echipă. Era ca şi cum mi-ar fi făcut ei un favor mie.

Mi-au dat un contract undeva pe la 5000 de euro. Am zis că nu rămân. Nu mi-a plăcut, în primul rând, cum au pus problema.

Aveam de gând să semnez cu ei pentru că e o echipă importantă în România şi Europa de Est, îmi doream să joc şi în Liga Campionilor, dar am simţit că nu mă respectă. Am o carieră, avem o meserie şi muncim inclusiv pentru bani. Ce fotbalist nu se gândeşte la traiul său?”, a povestit Nwakaeme pentru sursa citată.

Anthony Nwakaeme a marcata 12 goluri şi a oferit 10 assist-uri în 30 de meciuri jucate în toate competiţiile acestui sezon alături de Trabzonspor.

  • 5 - cinci milioane de euro este cota de piaţă a lui Anthony Nwakaeme în prezent, potrivit transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gigi becali transfer ratatfcsb transfer ratatfcsb transfer anthony nwakaemeanthony nwakaeme transfer fcsb 

viewscnt
Articole similare