adplus-dvertising
You are here:

FCSB face transferul iernii. EXCLUSIV | Duckadam: ”Se va impune acolo destul de uşor”


FCSB face transferul iernii. EXCLUSIV | Duckadam: ”Se va impune acolo destul de uşor”
galerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB este la un pas să realizeze cel mai tare transfer din această iarnă, din Liga 1. Jucătorul şi-a negociat deja contractul.

FCSB este foarte aproape să-l piardă în această iarnă pe unul dintre cei mai importanţi jucători din ultimii ani.

Transferul este foarte aproape de realizare şi jucătorul şi-a negociat deja contractul, care este de 960.000 de euro pe sezon. Duckadam crede că fotbalistul se va impune fără probleme.

FCSB, transferul iernii. Duckadam: ”Este o şansă foarte bună din punct de vedere financiar”

Până acum, mutările importante la echipele din Liga 1 n-au ieşit prea mult în evidenţă. Însă FCSB are mari şanse să spargă toată această linişte.

Echipa lui Gigi Becali se află în negocieri foarte avansate pentru a-şi vinde golgheterul, care are o clauză de reziliere de 3 milioane de euro.

Discuţiile sunt foarte avansate şi Florin Tănase şi-a negociat deja salariul la Al Nasr, scrie Fanatik.ro. Jucătorul în vârstă de 26 de ani va câştiga la noua sa echipă 960.000 de euro pe sezon.

Ar fi cel mai important transfer reuşit de o echipă din Liga 1, în această iarnă.

Helmuth Duckadam, fost preşedinte de imagine la FCSB, este de părere că acest transfer este excelent pentru Florin Tănase, mai ales din punct de vedere financiar:

”În cazul în care va pleca în ţările arabe, sfatul meu pentru Florin Tănase este să stea acolo acolo mai mult, pentru a face bani pentru el şi familia lui. E o şansă foarte bună din punct de vedere financiar de a se realiza.

Fotbalistic vorbind, eu cred că se va impune destul de uşor. Este un jucător care se potriveşte stilului arab. Cred că înainte de plecare ar trebui să se documenteze puţin privind obiceiurile locului, partea religioasă, chestiuni care ţin de viaţa de zi cu zi acolo, pentru că este o altă lume. 

Dar nu-mi fac probleme pentru el din acest punct de vedere. Sunt convins că se va acomoda destul de repede”, a declarat Helmuth Duckadam pentru Telekom Sport.

Al Nasr, echipa dispusă să achite clauza de reziliere de 3 milioane de euro pe care Florin Tănase o are cu FCSB, este abia pe locul 6 în Emiratele Arabe United, cu 17 puncte, la 10 distanţă de liderul Al Ain.

Autor: Răzvan Ionaşcu

viewscnt
Articole similare