Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist din Liga 1 este supranumit ”Iohannis”. :) Motivul pentru care colegii i-au găsit această poreclă

Un fotbalist din Liga 1 este supranumit ”Iohannis”. :) Motivul pentru care colegii i-au găsit această poreclăgalerie foto

Superliga

Comentarii

Un fotbalist din Liga 1 este poreclit în vestiar ”Iohannis”, deoarece colegii săi sunt de părere că are unele trăsături în comun cu preşedintele României.

Un jucător de la CFR Cluj a primit o poreclă uşor neobinuită pentru un sportiv, Klaus Iohannis.

Colegii săi de vestiar sunt de părere că acesta se aseamănă cu preşedintele României în atitudine, dar şi în felul în care vorbeşte.

Ce jucător din Liga 1 a primit porecla ”Iohannis”

Pentru tânărul Otto Hindrich, acest sezon al Ligii 1 este cel mai bun din carieră. În vârstă de 19 ani, Hindrich a primit în ultimul timp tot mai multe şanse din partea antrenorului Dan Petrescu.

Internaţionalul român U20 a profitat de forma slabă prin care trece Cristi Bălgrădean şi a prins tot mai des tricoul de titular.

Pentru Otto Hindrich este un vis împlinit. Portarul român a crescut în curtea lui CFR Cluj şi spune că şi-a dorit dintotdeauna să ajungă să apere poarta echipei de seniori.

”A fost un vis să ajung să fiu în aceeaşi poartă în care au fost Nuno Claro sau Arlauskis, Felgueiras şi e un vis devenit realitate. Am fost copil de mingi când era Marc în poartă.

Multă lume a zis că parcă nu am nebunia, sunt prea calm, dar eu zic că este şi un avantaj că sunt calm şi chiar nu îmi pierd firea. Acum 4 ani eram cel mai mic portar din generaţia mea şi, într-un an, am reuşit să cresc 9 centimetri”, a declarat Otto Hindrich.

Tânărul portar susţine că se simte foarte bine în vestiarul echipei de seniori şi colegii i-au găsit deja o nouă poreclă:

”(Ai vreo poreclă? Cum îţi spun colegii?) Golofca m-a numit ”Totică”, dar acum a apărut, nu de mult, porecla Iohannis. Colegii îmi zic că vorbesc ca el, sunt aşa calm şi vorbesc aşa lent”, a mai spus Otto Hindrich.

În acest sezon, Otto Hindrich a avut 8 apariţii pentru CFR Cluj, timp în care a primit doar două goluri.

Afla mai multe despre: otto hindrich. 

viewscnt
Articole similare