Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, intimidată de Farul în lupta pentru Louis Munteanu. MM Stoica a confirmat: "Dacă Hagi zice că îl ia, Gigi se retrage" | EXCLUSIV

FCSB, intimidată de Farul în lupta pentru Louis Munteanu. MM Stoica a confirmat: "Dacă Hagi zice că îl ia, Gigi se retrage" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Louis Munteanu este unul dintre jucătorii de pe lista pregătită de Gigi Becali pentru campania din preliminariile UEFA Champions League, în sezonul viitor.

Munteanu aparţine de Fiorentina, club la care a ajuns după ce a fost cedat de Farul, în septembrie 2020. Fiorentina plătea atunci 1.700.000 de euro pentru tânărul atacant român.

Fiorentina l-a împrumutat în două rânduri pe Louis Munteanu, la vechiul său club, Farul Constanţa. Acesta s-a dovedit un transfer inspirat pentru Gheorghe Hagi. Munteanu a contribuit la campania din sezonul trecut, încoronată cu trofeul din Superliga.

Fiorentina i-a prelungit împrumutul, iar Munteanu îşi va încheia, cel mai probabil, aventura de la Constanţa la finalul acestui sezon. FCSB s-a interesat de serviciile atacantului român al clubului din Florenţa, iar recent şi Farul a intrat pe fir, astfel, Gigi Becali se află într-o situaţie incomodă, într-o licitaţie pentru

Louis Munteanu, lucru care l-ar putea face pe finanţatorul FCSB-ului să facă un pas în spate, pentru a evita o neînţelegere cu Gică Hagi.

MM Stoica a făcut un rezumat al situaţiei, dar a numit şi o posibilă concluzie. În cazul în care Farul se poate impune într-o bătălie pe piaţa transferurilor, în faţa celor de la FCSB, Gigi Becali se va retrage din luptă.

MM Stoica: "Dacă Farul vrea să îl cumpere, Louis Munteanu o să aleagă Farul"

"De Louis Munteanu, de la discuţiile pe care le-au purtat, s-a trezit interesul Farului, dacă Farul vrea să îl cumpere şi are potenţă, Louis Munteanu o să aleagă Farul. Eu cred că nu se pune problema, mai ales dacă ştim respectul pe care Gigi îl poarta lui Gică Hagi. Dacă Hagi zice că vrea să îl ia pe Munteanu, Gigi se retrage. Niciodată nu vor face licitaţie.", a declarat MM Stoica, la emisiunea Sport Report.

 

Afla mai multe despre: farulfcsblouis munteanugigi becaligica hagifiorentina 

viewscnt
Articole similare