You are here:

FCSB - LASK Linz | Misiune complicată pentru echipa lui Charalambous

FCSB - LASK Linz | Misiune complicată pentru echipa lui Charalambous

UEFA Europa League

Comentarii

Eliminată din Champions League şi cu un start modest de campionat, FCSB are probleme şi în drumul spre grupele Europa League. Charalambous este nevoit să improvizeze în apărare la cel mai tare meci al acestui sfârşit de vară pentru ”roş-albaştri”.

Duel fără favorită

FCSB este penultima în Superligă, la egalitate de puncte cu codaşa Gloria Buzău. Nici în cupele europene echipa lui Becali nu a rupt gura târgului, chiar dacă a eliminat-o pe Maccabi Tel Aviv în preliminariile Champions League. Cu Sparta Praga a avut de doi bani speranţe în ultimele minute de prelungiri. Cu LASK Linz a jucat de la egal la egal, dar a avut în teren cel mai bun ”11” pe care îl putea alinia la acel moment. Remiza din Austria (1-1) le dă însă speranţe ”roş-albaştrilor”, care, însă, trebuie să se descurce cu o apărare inedită. În locul lui Dawa, suspendat, Becali a ordonat să joace Lixandru. Deşi este apt de joc, Chiricheş va fi sărit din schemă. Gafa făcută la Sibiu, cu Hermannstadt, a umplut paharul în cazul celui mai bine plătit jucător de la FCSB. Criticat de patron aproape după fiecare meci, Ştefănescu ar putea primi încă o şansă. Asta dacă Becali nu se răzgândeşte în ultimul moment şi îl trimite în teren pe Băluţă sau pe Tavi Popescu. 

LASK Linz nu trece nici ea prin cea mai bună perioadă. În weekend, a pierdut în faţa Austriei Viena (1-2) şi a rămas cu trei puncte în primele patru etape. Avem toate premisele să ne aşteptăm la un meci echilibrat şi pe Stadionul Ghencea şi, de ce nu, să vedem prelungiri şi chiar penalty-uri. Betano oferă cotă 5.50 ca soarta calificării să se decidă la loviturile de departajare. Cine crede că FCSB o va elimina pe LASK, chiar şi în timpul regulamentar, îşi poate rotunji posibilul câştig cu cota 1.60. Tot la Betano, austriecii au cotă 2.25 ca să meargă în grupele Europa League. 

Echipe probabile:

  • FCSB: Târnovanu – Creţu, Lixandru, Ngezana, Radunovic – Alhassan, Şut, Olaru – Ştefănescu, Miculescu, Tănase. 
  • LASK Linz: Siebenhandl – Bogarde, Ziereis, Smolcic, Bello – Horvath, Berisha, Zulj – Usor, Ljubicic, Taoui

Afla mai multe despre: fcsb - lask linzfcsb - lask linz europa league 

viewscnt
Articole similare