Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fiica purtătorului de cuvânt al lui Putin, revoltată că nu mai poate face călătorii de lux din cauza sancţiunilor: ”E nedrept, sunt supărată”

Fiica purtătorului de cuvânt al lui Putin, revoltată că nu mai poate face călătorii de lux din cauza sancţiunilor: ”E nedrept, sunt supărată”galerie foto

Diverse

Comentarii

Elizaveta Peskova, fiica purtătorului de cuvânt al Kremlinului, Dimitri Peskov, s-a arătat deranjată de sancţiunile impuse de comunitatea internaţională pentru războiul din Ucraina.

Statele democratice au reacţionat după ce Rusia a atacat Ucraina şi au impus o serie de sancţiuni financiare şi economice, dar şi de călătorie pentru persoanele din anturajul lui Vladimir Putin.

Una dintre persoanele afectate este Elizaveta Peskova, fiica lui Dimitri Peskov - purtătorul de cuvânt al Kremlinului. Tânăra în vârstă de 24 de ani consideră nedrepte aceste sancţiuni impuse apropiaţilor lui Putin şi se plânge că nu mai poate călători.

Fiica lui Dimitri Peskov, revoltată din cauza sancţiunilor impuse ruşilor

Uniunea Europeană, Marea Britanie şi Statele Unite au impus o serie de sancţiuni care vizează persoanele apropiate de Vladimir Putin, dar şi rudele acestora.

Printre sancţiuni se numără îngheţarea averilor pe care le au în străinătate, dar şi interdicţii de călătorie în ţările care au fost de acord cu aceste sancţiuni.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU ELIZAVETA PESKOVA!

Printre persoanele care au suferit aceste sancţiuni este şi Lisa Peskova, fiica purtătorului de cuvânt al Kremlinului. Dimitri Peskov este foarte apropiat de Vladimir Putin, pe care l-a susţinut energic în decizia acestuia de a declanşa războiul din Ucraina.

În vârstă de 24 de ani, Elizaveta Peskova este obişnuită cu un stil de viaţă foarte luxos, cu multe călătorii în destinaţii foarte scumpe, multe dintre ele aflate în ţările care au impus sancţiuni.

Ea spune acum că aceste sancţiuni impuse rudelor apropiaţilor lui Vladimir Putin sunt nedrepte, deoarece ele nu au niciun fel de implicare în războiul provocat de ruşi în Ucraina.

Elizaveta Peskova susţine că aceste sancţiuni o nemulţumesc profund, deoarece şi-ar dori în continuare să poată circule în lume şi să cunoască diferite culturi.

”Mi se pare complet nedrept şi iraţional. Am fost foarte surprinsă, deoarece este ciudat să impună sancţiuni unei persoane care are 24 de ani şi nu are nicio legătură cu situaţia.

Sunt supărată pentru că mi-ar plăcea să călătoresc şi iubesc să cunosc culturi diferite”, s-a plâns Elizaveta Peskova, citată de businessinsider.com.

Lisa Peskova profită din plin de statutul pe care îl are tatăl său şi de averea pe care acesta a reuşit să o strângă. Ea afişează deseori imagini din luxul în care trăieşte.

Însă Elizaveta Peskova susţine că nu doar averea familiei a ajutat-o să ajungă la acest nivel:

”Înţeleg că am mai multe şanse decât alţii pentru că, desigur, nu provin dintr-o familie simplă. Dar, ştii, fără creier nu poţi transforma aceste şanse în ceva”, a mai spus Peskova.

Prima dată când Elizaveta Peskova a ieşit în evidenţă după ce Rusia a invadat Ucraina a fost pe 25 februarie, în a doua zi după ce a fost declanşat atacul.

Atunci, Peskova a postat pe Instagram un mesaj, ”Stop războiului”, pe care ulterior l-a şters.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: peskova 

viewscnt
Articole similare