Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Lovin îi dă dreptate lui Gigi Becali! Ce i-a transmis lui Edi Iordănescu: ”Cum era dacă aşteptam să facă Hagi 22 de ani să debuteze la naţională?” | EXCLUSIV

Florin Lovin îi dă dreptate lui Gigi Becali! Ce i-a transmis lui Edi Iordănescu: ”Cum era dacă aşteptam să facă Hagi 22 de ani să debuteze la naţională?” | EXCLUSIV
Comentarii

Un mare caz a fost făcut în jurul absenţei lui Tavi Popescu din primul 11 al echipei naţionale, iar presiunea pusă de Gigi Becali cu siguranţă nu îi aduc ”perla” mai aproape de formula de start a României. Totuşi, Florin Lovin este de acord că acesta ar trebuie să fie titular la naţională.

Tavi Popescu a devenit noua speranţă a fotbalului românesc, după ce a apărut de nicăieri la FCSB, ajungând la prima echipă graţie unui focar de Covid.

Tânărul fotbalist a devenit rapid favoritul patronului şi este considerat noul star al campionatului nostru, chiar dacă are doar 19 ani.

Aflat la a doua acţiune alături de echipa naţională, Tavi Popescu a însumat trei apariţii sub tricolor, dar niciuna din postura de titular.

Gigi Becali l-a criticat pe Edi Iordănescu pentru decizia de a îl tot lăsa pe bancă pe tânărul jucător, iar Florin Lovin i-a dat dreptate latifundiarului, chiar dacă nu este de acord cu presiunea pusă de acesta.

Fostul mijlocaş a afirmat că nu astfel de jucător apare rar în România şi că talentul său trebuie exploatat pe cât posibil de echipa naţională.

Florin Lovin îi dă dreptate lui Gigi Becali

Noi românii încă facem parte din aceia cu o mentalitate că la 22 de ani încă eşti tânăr. Mă uitam la RB Salzburg, echipă din Champions League, de la mijloc în sus, cei şase jucători, nimeni nu avea peste 19 ani, ăia tineri.

Eu consider că în momentul în care eşti o naţională mică, cum am devenit, şi ai genul acesta de jucători, trebuie exploataţi la maxim. Hagi cum era dacă îl aşteptam până la 22 de ani să debuteze la naţională?

Trebuie să recunoaştem că Tavi Popescu e un tip de fotbalist care apare rar în România, lăsând de o parte ce zice Becali, el îi face rău.

Eu ma îndoiesc că există vreun antrenor care nu vrea să bage cel mai bun jucător sa joace, că nu crede în el e altceva, eu aş merge <<all-in>> pe Octavian Popescu, m-am uitat ieri, e singurul fotbalist care intră în adversar, are curaj să îl ia unu la unu.

De un an-doi de zile s-a mers pe Mitriţă, Mihăilă, Man, era un culoar clar pentru un jucător, mai ales în sistemul de ieri, practic puteai să îi dai libertate, <<intra şi joacă fotbal>>, cred eu că putea să facă ceva mai mult, genul acesta de jucători tineri trebuie sa simtă că ai totală încredere în ei, altfel încep să simtă o frică.

De multe ori încrederea face diferenţa”, a declarat Florin Lovin, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: octavian popescu 

viewscnt
Articole similare