You are here:

Florin Maxim ţine capul sus după eliminarea din Europa League. Cum a comentat penalty-ul ratat: "Se putea întâmpla orice"

Florin Maxim ţine capul sus după eliminarea din Europa League. Cum a comentat penalty-ul ratat: "Se putea întâmpla orice"
Comentarii

Florin Maxim, antrenorul celor de la Corvinul Hunedoara, a vorbit despre eliminarea echipei sale din preliminariile UEFA Europa League.

Corvinul Hunedoara a cedat cu scorul de 1-0 împotriva vice-campioanei Croaţiei, Rijeka, în returul disputat în Croaţia. Cele două echipe au remizat cu scorul de 0-0 în turul disputat la Sibiu.

Antrenorul celor de la Corvinul Hunedoara, Florin Maxim, este motivat după eşecul împotriva celor de la Rijeka, adversar mult mai bine cotat faţă de formaţia din Liga 2. Maxim a oferit un verdict şi despre cea mai importantă fază a meciului pentru oaspeţi, ratarea lui Sergiu Buş, de la punctul cu var. Tânărul tehnician este mulţumit de faptul că Buş şi-a asumat executarea loviturii de la 11 metri.

Florin Maxim: "Noi am jucat sub presiune fiecare joc"

"Am scăpat la pauză cu acel 1-0 o repriză bună, o repriză etalon pentru noi, pentru viitorul nostru, ne-am calificat în Conference. Băieţii erau puţin supăraţi în vestiare, dar tocmai asta le-am spus, că vom avea un meci acasă joi, nu avem timp să ne lamentăm, trebuie să ne regrupăm şi să câştigăm acel meci.

Echipa noastră a avut un avantaj, noi am luat-o din liga a 3-a, noi am jucat sub presiune fiecare joc, ştiam că la astfel de jocuri dacă nu reuşeşti să marchezi îţi va fi foarte greu, dacă marcam la acel penalty mai aveam 15 minute şi încă zece minute adiţionale, se putea întâmpla orice. 

Echipa din Rijeka era egalată acasă, in acest meci dacă reuşeam să marcăm, nu sunt supărat pe ratare, mă bucur că şi-a asumat să execute acel penalty.", a declarat Florin Maxim, la flash-interviu.

Maxim a continuat şi a recunoscut că este mulţumit de lotul său, însă îşi vrea ca jucătorii săi să dea dovadă de o mentalitate mult mai puternică în următoarele meciuri.

"Trebuie să fim mai reactivi, şi teama asta de a reuşi, nu poţi să arăţi într-o repriză într-un fel şi în cealaltă repriză altfel, e un joc al minţii pe care noi l-am pierdut în primele 15 minute.

Nu fac schimbări doar de dragul de a face, e greu să găseşti jucători care să dea randament, nu pot să strig că nu am jucători, am făcut un lot în care avem mare încredere. Am avut doar de câştigat după astfel de meciuri. Asta este, rezultatul cumva... trebuia să câştige cineva, n-am fost noi în seara asta.", a mai spus Maxim.

Afla mai multe despre: uefa europa leagueflorin maximrijekacorvinul hunedoara 

viewscnt
Articole similare