You are here:

Mitriţă a anunţat obiectivul îndrăzneţ din Superliga, după eliminarea din Europa. Cuvinte la superlativ pentru următorul selecţioner: "Aveam nevoie"

Mitriţă a anunţat obiectivul îndrăzneţ din Superliga, după eliminarea din Europa. Cuvinte la superlativ pentru următorul selecţioner: "Aveam nevoie"
Comentarii

Alexandru Mitriţă (29 de ani) a făcut un meci bun în returul cu Maribor, în urma căruia Universitatea Craiova a părăsit Conference League, iar la final şi-a exprimat dezamăgirea.

Alex Mitriţă a anunţat clar ce urmează pentru Universitatea Craiova după eliminarea din Conference League: "Să câştigăm trofeul"

Universitatea Craiova a fost eliminată, joi seară, din Conference League, pierzând dubla manşă cu Maribor, din turul doi preliminar, scor 3-4 la general. 

Joi, în retur, la Craiova, scorul a fost 3-2 pentru echipa olteană. Au marcat Mitriţă ’52, Sierra ’72 şi Koljic ‘90+5 pentru gazde, respectiv Ilicic ’68 şi Jakupovic ’82 pentru oaspeţi.

După eliminarea din Europa, Mitriţă a transmis că Universitatea Craiova vrea să cucerească titlul în Superliga. 

"Suntem supăraţi, am făcut un meci bun. Au avut două, trei ocazii de gol şi au marcat de două ori. Nu la retur s-a pierdut calificarea. Aveam mai mult timp să întoarcem rezultatul, dar s-a văzut că am dominat jocul, am avut atitudine, au fost două greşeli şi am luat goluri. Frustrarea e mare, ne doream să ajungem acolo, dar nu mai avem ce să facem în acest moment. Trebuie să muncim şi să îmbunătăţim lucrurile. Era mai bine să ne axăm pe două competiţii, făceam şi două, trei echipe, nu asta era problema. Ne doream să trecem de acest tur. 

Sunt foarte supărat, nu vreau să vorbesc acum, ci trebuie să analizăm pe ce am greşit şi să ne axăm pe campionat, să încercăm să câştigăm trofeul", a declarat Alex Mitriţă, după Universitatea Craiova - Maribor 3-2. 

În pragul instalării lui Mircea Lucescu pe banca echipei naţionale a României, Alex Mitriţă a vorbit la superlativ despre cel care poate fi următorul selecţioner după Edi Iordănescu. 

"Un antrenor cu atâtea trofee, precum Mircea Lucescu... Un om avea nevoie de experienţa domnului Lucescu", a mai spus Alex Mitriţă.  

Afla mai multe despre: universitatea craiova mariboralex mitrita universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare