You are here:

VIDEO | Denis Drăguş, "rachetă" pentru Trabzonspor! Atacantul naţionalei a înscris în cupele europene pentru noua sa echipă

VIDEO | Denis Drăguş, "rachetă" pentru Trabzonspor! Atacantul naţionalei a înscris în cupele europene pentru noua sa echipă

Stranieri

Comentarii

Denis Drăguş a înscris primul său gol pentru noua sa echipă, Trabzonspor, în returul din preliminariile UEFA Europa League, împotriva formaţiei Ruzomberok, din Slovacia.

Atacantul naţionalei României a reuşit să înscrie la al doilea său meci oficial pentru noua sa echipă, Trabzonspor. Aflat pe lista celor de la Trabzonspor după sezonul excelent făcut în tricoul celor de la Gaziantep, Drăguş a semnat cu formaţia care a încheiat pe locul trei în sezonul trecut al campionatului din Turcia.

Trabzonspor s-a impus cu scorul de 2-0 în partida tur în faţa celor de la Ruzomberok. Drăguş şi-a bifat prima prezenţă în tricoul formaţiei din Turcia, la partida tur din preliminariile Europa League.

La a doua sa titularizare, Drăguş a reuşit să puncteze pentru prima oară. În minutul 65 al partidei retur, disputată pe Papara Park, stadionul echipei din Trabzon, atacantul naţionalei a înscris un gol superb din aproximativ 16 metri.

Şutul său trimis la colţul lung l-a învins pe portarul Fruhwald, iar turcii şi-au extins avantajul la general la 3-0. 1.700.000 de euro au plătit cei de la Trabzonspor celor de la Standard Liege pentru transferul lui Denis Drăguş, în această vară.

VIDEO | Golul înscris de Denis Drăguş

Afla mai multe despre: stranieridenis dragustrabzonsporuefa europa league 

viewscnt
Articole similare