You are here:

Fotbalistul cu şapte ani petrecuţi la Dinamo, obiectiv măreţ alături de "câini", în acest sezon: "De ce nu?"

Fotbalistul cu şapte ani petrecuţi la Dinamo, obiectiv măreţ alături de "câini", în acest sezon: "De ce nu?"
Comentarii

Costin Amzăr, unul dintre fundaşii laterali ai celor de la Dinamo, a vorbit despre obiectivele echipei, cât şi despre obiectivele sale personale, în acest sezon.

Dinamo a debutat într-o manieră încurajatoare în noul sezon. În prima etapă, dinamoviştii au fost aproape să obţină un punct pe terenul celor de la CFR Cluj. În următorul meci, "câinii roşii" s-au impus împotriva celor de la Petrolul Ploieşti, cu scorul de 4-1.

Echipa antrenată de Zeljko Kopic a remizat pe terenul celor de la Sf. Gheorghe, în ultima etapă de campionat. Întrebat dacă play-off-ul este un obiectiv realizabil pentru dinamovişti în acest sezon, Amzăr a recunoscut că începutul de sezon le dă speranţe reale coechipierilor săi.

Costin Amzăr: "Sperăm să intrăm în play-off"

"De ce nu? Uşor, uşor ne-am pus pe picioare şi sezonul ăsta vom face unul foarte bun şi sperăm să intrăm în play-off.", a declarat Costin Amzăr.

Fotbalistul care şi-a petrecut adolescenţa la Dinamo şi-a dezvăluit obiectivele personale, printre care şi intrarea în circuitul echipei naţionale, dar şi un transfer la o echipă dintr-un alt campionat.

"Să îmi îndeplinesc obiectivele ca fotbalist şi să ajung cât mai departe, aici să fac un sezon bun şi poate cine ştie, în afară. Doamne ajută, cât mai repede, încerc să ajung şi după o să vină şi naţionala.", a mai spus Amzăr.

Afla mai multe despre: dinamocostin amzarsuperliga 

viewscnt
Articole similare