You are here:

Gâlcă ştie ce are de făcut ca să rezolve situaţia la Universitatea Craiova: "Atunci va fi o echipă care să se bată la titlu". Cine l-a supărat pe antrenorul lui Maribor

Gâlcă ştie ce are de făcut ca să rezolve situaţia la Universitatea Craiova: "Atunci va fi o echipă care să se bată la titlu". Cine l-a supărat pe antrenorul lui Maribor
Comentarii

Antrenorul Universităţii Craiova, Constantin Gâlcă, a oferit primele concluzii, după eliminarea din Conference League.

Costel Gâlcă: "Dacă rezolvăm asta, Craiova va fi o echipă care să se bată la titlu"

Universitatea Craiova a fost eliminată, joi seară, din Conference League, pierzând dubla manşă cu Maribor, din turul doi preliminar. În tur, scorul a fost 2-0 pentru Maribor.

Joi, în retur, la Craiova, scorul a fost 3-2 pentru echipa olteană. Au marcat Mitriţă ’52, Sierra ’72şi Koljic ‘90+5 pentru gazde, respectiv Ilicic ’68 şi Jakupovic ’82 pentru oaspeţi.

"Din principiu am vrut să-i ţinem cât mai jos, să le facem pressing, iar în mare parte am reuşit lucrul acesta. Am luat două goluri din două auturi, apoi nu am ştiut, din cauza experienţei... Nu au făcut un fault tactic, am deschis terenul. Denotă că mai avem nevoie de timp de a lucra, am greşit mai grav acolo, dar şi aici, goluri din aut, din fază fixă, la care puteam sta mai bine în teren, dar noi am făcut culoare pentru jucătorii respectivi. Am marcat trei goluri, echipa a avut atitudine. 

Maribor e o echipă bine lucrată şi nu au jucat ei atât de liber. S-a decis în mare parte în meciul tur, de la Maribor, că am rămas în inferioritate şi asta a fost important în această calificare. Golul lui Sierra a fost de generic, dar preferam goluri normale şi calificarea, că aveam nevoie toţi, clubul, suporterii. 

Nu ascund că e o mare dezamăgire personală. E bine că Mitriţă a marcat, să fie prezent în joc, Koljic, toţi, dar mai avem mult de lucru pe faza defensivă. Nu e vina fundaşilor sau mijlocaşilor, cred că în general echipa trebuie să reacţioneze altfel în astfel de situaţii. 

Cred că trebuie să fim mai combativi pe faza defensivă, să ne organizăm mai bine. Chiar dacă greşesc anumiţi jucători, mereu le-am spus să ne aşezăm mai bine. Dacă realizăm asta, Craiova va fi o echipă care să se bată la titlu", a declarat Costel Gâlcă, după eliminarea din Conference League. 

Antrenorul de la Maribor, supărat doar de arbitrul meciului cu Universitatea Craiova

Slovenul Ante Simundza a obţinut calificarea, însă antrenorul lui Maribor a fost nemulţumit de arbitrul central Jasmin Sabotic. 

"A fost greu azi, ştiam că va fi greu, dar pentru meciul greu e vina noastră. Sunt conştient că Universitatea Craiova are o echipă bună, dar noi nu am fructificat spaţiile libere. 

Nu am luat eu galben, a luat cineva de pe bancă, dar arbitrul nu a fost la nivelul meciului. Nu judec, dar cred că aceste două echipe meritau un arbitru care să se descurce fără VAR. Am cei mai buni jucători din lume, pe aceştia îi am şi cu ei jucăm", a spus Ante Simundza, tehnicianul lui Maribor. 

 

Afla mai multe despre: costel galcauniversitatea craiova mariborcostel galca universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare