Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florinel Coman s-a ales cu o poreclă nouă. Anghel Iordănescu: ”Aş vrea să-l văd pe 'Dorinel'. Îl apreciez”. Ce spune despre Ghencea: ”A fost o decizie politică” | VIDEO

Florinel Coman s-a ales cu o poreclă nouă. Anghel Iordănescu: ”Aş vrea să-l văd pe 'Dorinel'. Îl apreciez”. Ce spune despre Ghencea: ”A fost o decizie politică” | VIDEO

FCSB

Comentarii

Anghel Iordănescu (73 de ani) a fost una dintre personalităţile care au asistat la primul derby FCSB - Dinamo al sezonului, disputat pe ”Arcul de Triumf”.

FCSB s-a impus în derby-ul cu Dinamo, scor 2-1, în etapa a doua a noului sezon din Superliga României.

Golurile dueului jucat pe ”Arcul de Triumf” au fost marcate de Coman (30) şi Olaru (35) pentru FCSB, respectiv Gregorio (83) pentru ”câini”.

Florinel Coman s-a ales cu o poreclă nouă. Anghel Iordănescu

La primul derby FCSB - Dinamo al noului sezon a fost prezent şi Anghel Iordănescu, care a făcut analiza jocului pe care l-a văzut pe micuţa arenă din Bucureşti.

Totodată, ”Tata Puiu” a comentat şi întreaga situaţie dată de refuzul primit de FCSB pentru a închiria stadionul Ghencea pentru acest derby.

De menţionat este şi faptul că, în timpul interviului oferit, Anghel Iordănescu l-a poreclit de trei ori ”Dorinel” pe Florinel Coman.

"Vreau să vorbesc despre fotbal, mai puţin despre unde s-a jucat. O victorie a FCSB-ului. A dominat, a controlat jocul în prima repriză, a avut situaţii. Mai cred că Burcă are nevoie de întăriri.

E adevărat, rezultatul a fost strâns, dar şi prin prisma faptului că FCSB a oprit motoarele la pauză, nu a mai forţat şi s-a gândit la meciul de miercuri cu echipa bulgară.

Să fiu sincer, se pare că FCSB, în momentul de faţă, are un lot extrem de competitiv, un lot care, în condiţii normale, nu are cum să piardă campionatul cu ceea ce se prezintă la ora actuală celelalte echipe.

Aş vrea să-l văd pe 'Dorinel'. Sincer să fiu, îl apreciez foarte mult. Tot sincer să fiu, în competiţia care s-a încheiat, a fost unul dintre cei mai buni din competiţia noastră. Mi-aş dori foarte mult să-l văd pe 'Dorinel' la fel de implicat şi la echipa naţională, să-l văd pe 'Dorinel' că trage echipa aşa cum o face în momentul de faţă la FCSB.

Mi-aş dori foarte mult să joace afară, să plece afară, dar mi-e teamă că, dacă pleacă afară, să nu mai pierdem un jucător valoros, care să piardă o anumită perioadă de timp până se acomodează şi până înţelege ce înseamnă competiţia respectivă.

Şi un comentariu legat de ceea ce vreţi: din punctul meu de vedere, a fost o decizie politică trasată de primul ministru în dorinţa de a respecta sportul, performanţa, sportivii şi pe noi, iubitorii de fotbal, care ne-am dori să mergem la un stadion ultramodern, cum este Steaua, care are o altă capacitate şi poate atrage", a declarat Anghel Iordănescu, după meci.

În urma acestui derby, FCSB a acumat şase puncte după primele două etape, cu golaveraj 5-2, în timp ce Dinamo nu a obţinut niciun punct până acum.

Afla mai multe despre: fcsbanghel iordanescufcsb dinamoflorinel coman 

viewscnt
Articole similare