Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul jucător al FCSB-ului, surpriza lui Liviu Ciobotariu în a doua parte a sezonului! Fotbalistul cu care Voluntari poate da lovitura: ”E foarte talentat”

Fostul jucător al FCSB-ului, surpriza lui Liviu Ciobotariu în a doua parte a sezonului! Fotbalistul cu care Voluntari poate da lovitura: ”E foarte talentat”galerie foto

FC Voluntari

Comentarii

FC Voluntari poate da lovitura cu un fost jucător de la FCSB. Junior al vicecampioanei în urmă cu mai mulţi ani, George Merloi (23 de ani) a ajuns între timp la formaţia ilfoveană şi traversează cea mai bună formă a carierei.

Junior la FCSB până în 2016, când a plecat la Rennes, George Merloi a recunoscut public că a părăsit-o pe vicecampioană din cauza condiţiilor de pregătire.

După ce aventura din Franţa nu a decurs conform planului, fotbalistul a revenit în ţară, la Clinceni, înainte de a face pasul la Astra, dar nu a dat semne că şi-ar putea atinge potenţialul.

Însă, aflat în forma carierei la FC Voluntari, Merloi are speranşţe că poate juca mai mult, iar, după remiza cu Farul, i-a transmis lui Liviu Ciobotariu că speră să prindă mai multe minute.

”(n..r îţi doreşti să joci mai mult?) Vă daţi seama, dar nu pot să decid eu. Sper, îmi doresc şi, dacă antrenorul crede că merit să joc mai mult, voi juca, dacă nu, asta este.

Muncesc, cine mă cunoaşte ştie că muncesc la antrenament, dar nu eu iau deciziiile”, a declarat George Merloi.

Mulţumit de randamentul jucătorului său, Liviu Ciobotariu l-a lăudat pe fotbalistul de 23 de ani şi i-a spus că, dacă o ţine pe acelaşi drum, cu siguranţă va deveni titular.

Fostul jucător al FCSB-ului, surpriza lui Liviu Ciobotariu în a doua parte a sezonului

Referitor la George, sunt foarte mulţumit de randamentul lui în ultimele două partide şi mă bucur pentru el, e un jucător foarte talentat, un băiat educat, un băiat care şi-a aşteptat rândul.

La un moment dat, nu prindea nici lotul de 20, dar a avut intrările lui, la Sepsi a intrat foarte bine, nu doar că a dat assist-ul la golul lui Adam, dar şi azi a intrat foarte bine, mă bucur pentru el.

Dacă o ţine aşa, e clar că îşi va câştiga postul de titular. Ce jucător e mai în formă, eu o să îl introduc în teren, e interesul echipei, nu interesul meu personal”„ a spus Liviu Ciobotariu.

Aruncat pe teren în a doua repriză din partida de campionat cu Sepsi, Merloi a pasat decisiv la reuşita lui Nemec, care le-a adus un punct ilfovenilor.

Afla mai multe despre: george merloi 

viewscnt
Articole similare