Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul jucător de la FCSB, în pericol să-şi piardă postul de titular. Gafele l-ar putea scoate din primul 11. ”Câte meciuri trebuie să îţi mai mănânce?” | EXCLUSIV

Fostul jucător de la FCSB, în pericol să-şi piardă postul de titular. Gafele l-ar putea scoate din primul 11. ”Câte meciuri trebuie să îţi mai mănânce?” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

FC Botoşani nu a reuşit nici după meciul cu UTA să spargă gheaţa şi a rămas singura echipă din Superligă fără victorie în primele 10 etape. Deşi jocul moldovenilor s-a îmbunătăţit de la venirea lui Dan Alexa, primul succes întârzie să apară, iar în următoarele etape roş-alb-albaştrii vor avea duelur ide foc cu Universitatea Craiova, FCSB şi Sepsi.

Precum în ultimele sezoane, FC Botoşani se bazează pe mulţi stranieri, dar nu renunţă la jucătorii români. Unul dintre ei este fostul portar al FCSB-ului, Răzvan Ducan, ale cărui prestaţii sunt mult sub aşteptări. Ducan a fost titular indiscutabil în acest start de campionat, însă locul său în primul 11 este pus în pericol, mai ales după gafa din meciul cu UTA, ce i-a privat pe roş-alb-albaştrii de primul succes stagional.

Goalkeeper-ul Botoşaniului a trecut pe sub mingea centrată de Albert Stahl, iar Cooper a marcat fără probleme pentru arădeni, în minutul 90+7.

Merită Ureche să apere poarta formaţiei lui Valeriu Iftime? ”Nu mai fi mai slab decât Ducan”

Invitat în studioul Orange Sport, Bogdan Cosmescu a declarat că nu înţelege de ce Dan Alexa merge în continuare pe mâna lui Răzvan Ducan şi a susţinut că Andrei Ureche merită o şansă să arate că poate fi portarul titular al Botoşaniului. Comentatorul Orange Sport a reamintit meciul de la Bucureşti, contra lui Dinamo, în care Ducan a gafat incredibil la ultima fază şi le-a pus pe tavă câinilor prima victorie din acest sezon.

”Câte meciuri trebuie să-ţi mai mănânce ca să-l schimbi? Ureche nu poate fi mai slab decât Ducan. Le-a pierdut şi meciul de la Bucureşti, cu Dinamo”, a spus Bogdan Cosmescu.

Andrei Ureche s-a făcut remarcat la Academica Clinceni, sub comanda lui Ilie Poenaru. După ce echipa a retrogradat, goalkeeper-ul, în vârstă de 24 de ani, s-a transferat la FC Braşov în Liga 2, echipă pentru care a adunat doar opt meciuri. A semnat cu FC Botoşani în vara lui 2022.

  • Andrei Ureche este cotat de Transfermarkt la 200.000 de euro.

 

Afla mai multe despre: fc botoşanirăzvan ducanfcsbuta 

viewscnt
Articole similare