You are here:

Fostul ”Ministru al Apărării” din Ghencea nu ia în calcul să o antreneze pe FCSB. ”Mi-e greu să cred că pot să lucrez cu Gigi Becali” | EXCLUSIV

Fostul ”Ministru al Apărării” din Ghencea nu ia în calcul să o antreneze pe FCSB. ”Mi-e greu să cred că pot să lucrez cu Gigi Becali” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Dorin Goian nu crede în posibilitatea de a o antrena pe FCSB în viitor. ”Goe” ştie ce le-a lipsit roş-albaştrilor în ultimii opt ani, perioadă în care FCSB nu a mai câştigat titlul în România.

Deşi ca jucător a fost unul dintre favoriţii lui Becali, Dorin Goian nu crede că ar putea latifundiarul din Pipera din postura de antrenor.  FCSB l-a transferat pe Goian în 2004 de la FCM Bacău, în schimbul sumei de 1.4000.000 de euro. ”Ministrul Apărării”, aşa cum a fost poreclit de L'Équipe înaintea partidei FCSB 3-5 Lyon din 2008, a adunat 134 de meciuri în cinci ani la FCSB şi a marcat de 14 ori.

Fostul ”Ministru al Apărării” din Ghencea nu ia în calcul să o antreneze pe FCSB. ”Mi-e greu să cred că pot să lucrez cu Gigi Becali”

”Cred că FCSB-ului îi lipseşte în primul rând un antrenor bun. Asta o vedem cu toţii în ultimii ani, pentru că jucători de calitate au. Sunt sigur că FCSB ar fi principala favorită la câştigarea campionatului, dacă s-ar aduce un antrenor bun, cu experienţă, chiar dacă ar fi mai costisitor. 

(n.r. Crezi că poţi lucra ca antrenor cu Gigi Becali?) Dacă n-au reuşit alţi antrenori mai experimentaţi ca mine, mi-e greu să cred că aş putea lucra cu dânsul, a spus Dorin Goian pentru Orange Sport.

În 2009, Palermo l-a transferat pe Goian de la FCSB contra sumei de 2.000.000 de euro. În total, ”Goe” a adunat 60 de meciuri în tricoul naţionalei şi a marcat de cinci ori.

 

Afla mai multe despre: fcsbsuperligă 

viewscnt
Articole similare