You are here:

Fotbaliştii României, aşteptaţi pentru autografe! O fană şi-a dat tricoul jos şi a surprins cu alegerea sa: "Cunoscuţii mei mă susţin" | FOTO

Fotbaliştii României, aşteptaţi pentru autografe! O fană şi-a dat tricoul jos şi a surprins cu alegerea sa: "Cunoscuţii mei mă susţin" | FOTOgalerie foto

Echipa națională

Comentarii

Românii continuă să fie aproape de naţionala de fotbal. După antrenamentul de vineri, din Larnaca, mai mulţi suporteri i-au aşteptat pe tricolori pentru o sesiune de autografe. Printre care şi o cipriotă, care a surprins când a vorbit despre motivul prezenţei sale.

O fană a oferit o reacţie surprinzătoare, apoi şi-a dat tricoul jos ca să ia autograf. Imaginile serii în Cipru

România va întâlni Cipru, sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 21:45, pe AEK Arena (Larnaca), şi Lituania marţi, 15 octombrie, de la ora 21:45, pe stadionul Dariaus ir Girėno (Kaunas).

Naţionala antrenată de Mircea Lucescu este prima în grupa din Liga Naţiunilor, cu şase puncte, iar entuziasmul în rândul suporterilor continuă, mai ales după optimea de finală jucată la EURO 2024. 

Vineri, Mircea Lucescu a oferit declaraţii în cadrul conferinţei de presă, apoi selecţionerul s-a îndreptat spre antrenamentul oficial al României. 

După sesiunea de pregătire, tricolorii au fost solicitaţi de mai mulţi fani care au venit să ia autografe, printre gratiile care îi separau de incinta arenei. 

Printre aceştia şi-a făcut apariţia şi o cipriotă, care a venit alături de iubitul său român. 

"Sunt cipriotă, dar mâine susţin naţionala României"

"Mă cheamă Maria, sunt cipriotă. Iubitul meu este român, am fost în România în această vară. Nu ştiu vreun jucător român, dar învăţ. Ţin cu Omonia din Cipru. 

Am fost la un meci în România, la Steaua Bucureşti, am văzut un meci. Voi susţine România mâine. Cunoscuţii mei mă susţin, ştiu că am venit să încurajez România", a spus cipriota care va susţine sâmbătă România, în faţa reporterilor. 

Pentru ca Valentin Mihăilă, Florin Niţă, Florinel Coman, Denis Alibec, Darius Olaru, Ştefan Târnovanu sau Mircea Lucescu să poată semna tricourile, fanii le-au trimis prin gard şi au rămas la bustul gol. 

Fana cipriotă a naţionalei României a rămas în bustieră, iar la final s-a pozat alături de iubitul său, care a ţinut un tricou special de la titlul cucerit de FCSB în acest sezon. 

Galerie foto după antrenamentul naţionalei României, în Cipru

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: cipru romaniaromania liga natiunilorautografe cipru romania 

viewscnt
Articole similare