Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul care nu a stat mult pe gânduri când a primit oferta de la FCSB: ”Nea Gigi face mult bine”

Fotbalistul care nu a stat mult pe gânduri când a primit oferta de la FCSB: ”Nea Gigi face mult bine”

FCSB

Comentarii

FCSB a transferat şi în această vară mulţi jucători, iar unul din noii sosiţi este Vadim Raţă, adus de la FC Voluntari.

Vadim Raţă a fost cumpărat de FCSB de la FC Voluntari după ce Gigi Becali a plătit suma de 325.000 de euro ilfovenilor.

Mijlocaşul de 29 de ani a dezvăluit că nu a stat mult pe gânduri când a auzit de oferta vicecampioanei României şi a explicat cum face faţă criticilor, mai ales celor care vor veni la un moment dat şi din partea patronului echipei.

Vadim Raţă a evoluat un singur sezon la FC Voluntari, acolo unde a ajuns după două stagiuni petrecute la Chindia Târgovişte, iar acum a făcut pasul spre FCSB, club care se bate an după an la titlu.

”Am vorbit puţin la telefon cu el (n.r. cu Gigi Becali). Nu am stat mult pe gânduri când am primit oferta. Nu cred că este o sumă foarte mare cea care s-a plătit pentru mine, deoarece se aici se plăteşte şi mai mult.

Critica face parte din fotbal. Te critică toţi, şi la televizor, şi suporterii, atunci când ai meciuri proaste. Dar, nea Gigi face mai mult bine, e un om foarte bun şi la suflet.

Pot să zic că sunt şi eu un stelist, dar era ceva din copilărie, pentru că la noi nu s-au mai dat meciurile şi am pierdut puţin firul”, a declarat Vadim Raţă pentru FMF TV.

Vadim Raţă este internaţional moldovean de seniori. A bifat 31 de selecţii şi a marcat un gol.

Acea unică reuşită a venit contra campioanei mondiale în exerciţiu, Franţa, chiar pe Stade de France, în calificările pentru Euro 2020. Totuşi, naţionala Moldovei a pierdut respectivul meci, scor 1-2.

Afla mai multe despre: fcsbvadim rata 

viewscnt
Articole similare