You are here:

Fotbalistul scos de pe lista de joc la FCSB a refuzat transferul la Farul! Ce club ar fi intrat pe fir: "Să se ducă unde vrea"

Fotbalistul scos de pe lista de joc la FCSB a refuzat transferul la Farul! Ce club ar fi intrat pe fir: "Să se ducă unde vrea"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a oferit ultimele detalii despre fotbalistul care este din ce în ce mai aproape să se despartă de campioana României.

Gigi Becali i-a dat voie să se transfere de la FCSB. Patronul, surprins că a refuzat Farul 

Fundaşul central Denis Haruţ (25 de ani) şi-a pierdut locul în lotul FCSB. Apărătorul a fost scos de pe lista oficială de joc pentru meciurile din campionat, iar Gigi Becali s-a arătat dispus să-l lase să plece liber de contract, în această perioadă. 

După ce Mihai Popescu a venit la FCSB de la Farul, Gigi Becali s-a oferit să-l trimită gratis pe Denis Haruţ sub comanda lui Gică Hagi. 

Totuşi, planurile fotbalistului sosit de la FC Botoşani în 2021, pentru 600.000 de euro, se pare că ar fi altele. 

"Lui Haruţ i-am dat hârtie, liber. Eu i-am spus lui Iaşko (n.r. – Zoltan Iaşko, directorul sportiv de la Farul), a zis că i-ar interesa, nici nu ştiu ce au făcut. Eu i-am dat drumul ca să plece la Hagi.

Că cică el după aia n-a mai plecat la Hagi, în altă parte se duce. Nici nu ştiu ce a făcut. Eu oricum îl dădeam liber, că nu-l avea pe listă. (n.r. – Am auzit că vrea să se ducă la Sepsi) Să se ducă unde vrea, ce treabă am eu?", a declarat Gigi Becali, potrivit Fanatik

Haruţ a crescut la Poli Timişoara, iar de la FC Botoşani, în februarie 2021, a fost transferat de FCSB pentru 660.000 de euro. Fundaşul a bifat doar trei meciuri în acest sezon la FCSB. 

De asemenea, deşi a stat trei ani şi jumătate la FCSB, Denis Haruţ a strâns doar 60 de apariţii în tricoul roş-albaştrilor.

  • 400.000 de euro e cota lui Denis Haruţ.

Afla mai multe despre: gigi becalimgigi becali fcsbdenis harut 

viewscnt
Articole similare