Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | LPF, gafă incredibilă, cu repetiţie, la anunţul despre echipa ideală a sezonului regular. Un jucător de la FCSB, încurcat cu unul de la Rapid

FOTO | LPF, gafă incredibilă, cu repetiţie, la anunţul despre echipa ideală a sezonului regular. Un jucător de la FCSB, încurcat cu unul de la Rapidgalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

A fost anunţată echipa ideală a sezonului regular din Superligă, dar reprezentanţii LPF au făcut o gafă imensă, chiar una cu repetiţie.

Cu prilejul pauzei competiţionale date de meciurile echipelor naţionale, Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunţat echipa ideală a sezonului regular din Superligă.

Însă pe lângă cei ”11” jucători aleşi şi antrenorul Gică Hagi, reprezentaţii forului primei ligii au comis o gafă incredibilă.

În dreptul numelui şi a caracterizării lui Adrian Şut (FCSB), în imagine apare Alex Ioniţă (Rapid).

Această situaţie ar putea fi pusă pe seama faptului că specialiştii LPF pe zona de social media au dorit să-l pună iniţial pe jucătorul Rapidului, dar s-au răzgândit şi l-au ales în cele din urmă pe mijlocaşul FCSB-ului, uitând să mai schimbe implicit şi fotografia în care apare jucătorul indicat.

De parcă asta nu ar fi fost suficient, aceeaşi eroare apare şi în varianta PDF regăsită pe site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal, la pagina 7.

Echipa ideală a sezonului regular din Superligă:

Moldovan (Rapid) - Manea (CFR), Yuri Matias (CFR), Mihai Popescu (Farul), Borza (Farul) - Deac (CFR), Edjouma (FCSB), Şut (FCSB), Ivan (U Craiova) - Alibec (Farul), Dugandzic (Rapid); Antrenor: Gică Hagi (Farul)

Afla mai multe despre: superligalpfsezon regular 

viewscnt
Articole similare