Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Pele, într-o ipostază sfâşietoare! Imaginea postată cu legenda braziliană, de pe patul de spital: ”În continuare aici, în luptă”. Starea sa se tot deteriorează

FOTO | Pele, într-o ipostază sfâşietoare! Imaginea postată cu legenda braziliană, de pe patul de spital: ”În continuare aici, în luptă”. Starea sa se tot deterioreazăgalerie foto

Fotbal

Comentarii

Aflat într-o luptă împotriva cancerului, Pele (82 de ani) este internat în spital în prezent, iar starea sa continuă să se deterioreze. Sâmbătă, în Ajunul Crăciului, fiica sa, Kely Cristina Nascimento a postat o poză cu legendă braziliană, într-o ipostază sfâşietoare, aflată pe patul de spital.

Considerat în multe colţuri ale lumii cel mai mare fotbalist din istorie, Pele se află pe patul de spital, în stare garvă, după o luptă îndelungată împotriva cancerului la colon.

Fostul fotbalist s-a operat în urmă cu aproximativ un an de o tumoare la colon, care i-a fost detectată cu ocazia unor examene medicale de rutină.

Ulterior, el a început un ciclu de sesiuni de chimioterapie, fiind nevoit să meargă de câteva ori la spital, pentru a-i fi monitorizată îndeaproape evoluţia.

Deşi starea sa de sănătate a rămas secretă în mare parte, de fiecare dată când acesta a ajuns în spital, desigur că presa din Brazilia era informată.

Iar, la momentul actual, faptul că legenda braziliană ar putea trăi ultimele sale clipe nu mai este un secret. Internat în spital încă din timpul Cupei Mondiale, Pele încă are nevoie de îngrijiri medicale.

Pele, într-o ipostază sfâşietoare pe patul de spital

Sâmbătă, în Ajunul Crăciunului, Kelly Cristina Nasciemento, fiica brazilianului, a postat o poză sfâşietoare pe reţelele de socializare, alături de Pele, aflat în patul de spital.

Kely Cristina Nascimento şi-a manifestat susţinerea faţă de Pele şi credinţa că acesta va reuşi să treacă peste această perioadă incredibil de grea.

Suntem în continuare aici, în luptă şi cu credinţă. Încă o noapte împreună”, a fost mesajul postat de fiica lui Pele, pe reţelele de socializare.

De-a lungul unei cariera de peste 20 de ani, Pele a reprezentat doar două echipe de club, pe Santos şi New York Cosmos, petrecând doar ultimii doi ani din carieră în Statele Unite, iar restul în Brazilia.

Pele rămâne singurul jucător din istorie care a reuşit să câştige de trei ori Cupa Mondială, însă un alt record de al său este foarte aproape de a fi depăşit.

Golgheterul all-time al Braziliei, cu 77 de reuşite, Pele tocmai a fost egalat de Neymar, iar starul PSG-ului are şanse uriaşe de a deveni cel mai bun marcator din istoria naţionalei sud-americane.

Afla mai multe despre: pele 

viewscnt
Articole similare