Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Simona Halep a suferit o intervenţie chirurgicală: ”Am avut dificultăţi să respir”. Primele declaraţii oferite de sportivă

FOTO | Simona Halep a suferit o intervenţie chirurgicală: ”Am avut dificultăţi să respir”. Primele declaraţii oferite de sportivăgalerie foto

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep a suferit o intervenţie chirurgicală la nas, la 4 zile de la divorţul de Toni Iuruc.

Simona Halep a profitat de această perioadă şi a mers la medic pentru a-şi rezolva o mai veche problemă de sănătate, despre care spune că i-a făcut tot mai multe probleme.

Fostul număr 1 mondial a suferit o intervenţie chirurgicală la nas, foarte probabil pentru a corecta o deviaţie de sept.

Simona Halep s-a operat. Poză pe patul de spital

Aflată în România, Simona Halep a decis să-şi rezolve problemele pe care le avea la nas.

Fosta campioană de la Wimbledon şi Roland Garros a mers la o clinică privată, unde a suferit o interveţie chirurgicală, probabil pentru a corecta o deviaţie de sept.

Simona Halep spune că a avut nevoie de această operaţie deoarece îi era tot mai greu să respire. Operaţia a decurs bine şi Simona a anunţat, glumind, că această intervenţie a avut până la urmă şi un rol estetic.

”Salut tuturor. Cum câţiva dintre voi s-ar putea să ştiţi deja, am fost afectată de o vreme de nişte probleme la nas, care au devenit mai rele în timpul verii, în special în Washington.

Am avut dificultăţi să respir din cauza acestei probleme, iar acestea se înrăutăţeau seara, când mi se bloca nasul complet.

Singura metodă de a rezolva această problemă a fost să fiu operată. Doctorul Daniel Popescu a realizat operaţia şi a profitat de oportunitate, realizând şi o intervenţie estetică.

Mulţumesc! Şi vreau să îi mulţumesc şi anestezistului dr. Alex Uleia. Totul a mers bine. Am nevoie de câteva săptămâni de recuperare înainte de a putea să reiau orice fel de activitate fizică.

Ne vedem în curând pe terenul de tenis”, se arată în mesajul postat de Simona Halep pe contul ei de Instagram.

Intervenţie chirurgicală suferită de Simona Halep a venit la doar 4 zile după ce s-a despărţit oficial de Toni Iuruc. Pe 8 septembrie, cei doi au mers la notar pentru a semna actele de divorţ.

Simona Halep şi Toni Iuruc se căsătoriseră în urmă cu un an, în septembrie 2021, însă, în ultima vreme, între cei doi a apărut o prăpastie care până la urmă a dus la divorţ.

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare