Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep a fost în conflict cu părinţii ei din cauza lui Toni Iuruc. Ce i-au transmis aceştia. EXCLUSIV

Simona Halep a fost în conflict cu părinţii ei din cauza lui Toni Iuruc. Ce i-au transmis aceştia. EXCLUSIV

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep a fost în conflict cu părinţii ei din cauza lui Toni Iuruc. Între timp, lucrurile s-au aşezat în familia cele mai mari jucătoare de tenis din România.

Simona Halep şi Toni Iuruc s-au cunoscut în anul 2018, după ce s-au întâlnit de mai multe ori la diferite petreceri din comunitatea machedonească.

După 3 ani de relaţie, cei doi au hotărât să se căsătorească şi au semnat actele în septembrie 2021. După încă un an, cei doi au divorţat.

Tensiuni între Simona Halep şi părinţii ei din cauza lui Toni Iuruc. De unde a pornit conflictul

Simona Halep părea că şi-a găsit fericirea în braţele lui Toni Iuruc, un prosper om de afaceri care este cu 12 ani mai în vârstă decât ea.

Cei doi au format un cuplu fericit pentru mai mult de trei ani şi, în septembrie 2021, au semnat actele prin care s-au căsătorit.

În toamna acestui an, mai precis pe 13 noiembrie, era programată şi petrecerea de nuntă, care ar fi trebuit să aibă loc la cazinoul din Sinaia. Între timp, totul a picat din cauza divorţului.

A existat însă un episod în care între Simona Halep şi părinţii ei au apărut tensiuni din cauza lui Toni Iuruc.

Când sportiva şi-a anunţat părinţii că urmează să se căsătorească cu Toni Iuruc, Stere şi Tania Halep au încercat să o convingă de faptul că omul de afaceri nu este cea mai bună alegere pentru ea.

Din sursele Orange Sport, părinţii Simonei erau nemulţumiţi de faptul că Toni Iuruc mai fusese căsătorit de două ori şi avea şi un copil. În plus, i-au transmis fiicei lor că acea diferenţă de 12 ani dintre ei se va vedea la un moment dat.

La rândul ei, Simona Halep le-a transmis părinţilor că este hotărâtă să se mărite cu Toni Iuruc şi nu va ţine cont de sfaturile lor.

Sursele Orange Sport ne-au declarat că tensiunile dintre Simona Halep şi părinţii ei, pe acest subiect, au durat aproximativ două luni.

Până la urmă, Stere şi Tani Halep au trecut peste nemulţumirile lor şi au considerat că primează fericirea fiicei lor, astfel că şi-au dat acordul pentru căsătoria celor doi. Conflictul a fost lăsat astfel în urmă şi Stere şi Tania Halep şi-au declarat toată susţinerea pentru cei doi miri.

Înainte să intre într-un mariaj cu Simona Halep, Toni Iuruc mai fusese căsătorit de două ori şi are un copil cu prima lui soţie.

Afla mai multe despre: toni iuruc 

viewscnt
Articole similare