Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Soţia unui cunoscut arbitru a postat imagini necenzurate. Ce poze a urcat pe net

FOTO | Soţia unui cunoscut arbitru a postat imagini necenzurate. Ce poze a urcat pe netgalerie foto

Diverse

Comentarii

Romi Ortega, soţia arbitrului care a condus finala Cupei Mondiale Rusia 2018, postează imagini necenzurate pe un site pentru adulţi.

În vârstă de 47 de ani, Nestor Pitana a fost considerat unul dintre cei mai talentaţi arbitri din fotbalul mondial.

Însă centralul argentinian este cunoscut în lumea întreagă şi pentru că este soţul lui Romi Ortega, care între timp a devenit model pe platforma pentru adulţi OnlyFans, scrie Marca.com.

Soţia unui celebru arbitru a postat imagini indecente, necenzurate

Nestor Pitana este printre cei mai mari arbitri din istoria fotbalului argentinian. Prima Cupă Mondială pe care a arbitrat-o a fost cea din 2014, din Brazilia şi, în 2018, a condus finala Franţa - Croaţia 4-2.

În prezent, încă este în activitate, însă n-a mai prins lotul pentru Cupa Mondială Qatar 2022.

Totuşi, popularitatea lui rămâne în continuare la cote ridicate. El este cunoscut şi ca fiind soţul lui Romi Ortega, cea care între timp a devenit model OnlyFans, unde postează imagini necenzurate.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU ROMI ORTEGA, SOŢIA LUI NESTOR PITANA!

Cei doi sunt căsătoriţi din anul 2015, dar s-au cunoscut în 2014, după Cupa Mondială, când au fost surprinşi împreună. Nistor Pitana doar ce se despărţise atunci de fosta soţie.

Între timp, cunoscutul arbitrul argentinian a manifestat deschidere faţă de activitatea soţiei lui, care a ales să posteze imagini indecente pe contul său de OnlyFans.

Tariful stabilit de Romi Ortega pentru cei care vor să-i accese imaginile este de 29 de dolari şi nu duce lipsă de fani.

Romi Ortega este foarte populară şi pe Instagram. Ea are acolo peste 200.000 de fani şi deseori postează imagini foarte provocatoare.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: ortega 

viewscnt
Articole similare