Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FRF nu a avut milă faţă de doi foşti jucători din ”Generaţia de Aur”! Două glorii nu au fost invitate de Burleanu la meciul crucial cu Elveţia. ”Nu mi se pare normal”

FRF nu a avut milă faţă de doi foşti jucători din ”Generaţia de Aur”! Două glorii nu au fost invitate de Burleanu la meciul crucial cu Elveţia. ”Nu mi se pare normal”

Echipa națională

Comentarii

Basarab Panduru şi-a exprimat în direct la Orange Sport punctul de vedere, după ce FRF ”i-a uitat” pe Florin Prunea şi Ionuţ Lupescu înaintea meciului de foc pe care naţionala României îl va juca contra Elveţiei.

Aşa cum Gazeta Sporturilor a anunţat în decursul acestei zile, Prunea şi Lopescu , doi dintre cei mai vehemenţi contestatari ai lui Răzvan Burleanu, nu au  primit invitaţii la partida cu Elveţia de pe teren propriu. 

Basarab Panduru a susţinut că nu i se pare o atitudine firească, având în vedere că este vorba despre doi dintre oamenii care au îmbrăcat tricoul naţionalei în perioada în care România reprezenta o forţă la nivel mondial.

Basrab Panduru comandă atitudinea lui Burleanu. ”Nu este corect ce se întâmplă”

”Am primit invitaţie pentru meciul cu Elveţia. (n.r. Te aşteptai să nu primească Prunea şi Lupescu?) Mă aşteptam să primească toată lumea. Dacă vine Lupescu peste un an (n.r. la conducerea FRF), nu mai dă la nimeni absolut nimic?

Pare o modă în fotbalul românesc pentru că nu este corect ce se întâmplă. Cum adică? Vine Lupescu, sau Popescu peste doi ani preşedinte şi deodată toţi care au fost cu Burleanu nu mai primesc nimic, pentru că aşa ni s-a întâmplat nouă. Nu este normal”, a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

Război deschis între Prunea şi Burleanu

”Din păcate, naţionala nu mai reprezintă mare lucru pentru jucători. În ultimii opt ani a dispărut cu totul, pentru că naţionala nu mai este a noastră, a tuturor. E a unui singur om, confiscată în interes personal, care se gândeşte numai la el, bolanav de imagine.

Din păcate, cei care l-au pus acolo nu vor să-l extragă şi nu înţeleg de ce, pentru că şi ei pierd politic. Şi atunci singura speranţă a naţionalei sunt suporterii”, spunea Florin Prunea, în urmă cu un an.

Reacţia lui Prunea:

”N-am primit nimic, nicio invitaţie. Sincer, nici nu mă interesează invitaţiile lor. Nu mi-au dat niciodată, nu m-au sunat măcar la un meci la care să-mi spună că sunt invitat.

Eu sunt o ţintă pentru ei. M-au scos de pe lista observatorilor UEFA şi au crezut ei că scos voi fi, dar, ce să vezi?, UEFA m-a păstrat din calitatea mea de fost internaţional! Cum să mă aştept să fiu invitat de unii care m-au blocat să reprezint România din postura de observator?”.

Reacţia lui Lupescu:

”Nu am primit nimic şi acum nu sunt în ţară. (n.r. Dar în cazul în care vei primi invitaţie, vei accepta?) Am fost odată cu tata, mi-au dat la „corner”! Mi-au dat odată invitaţie la un meci, mai trăia tata, doar că mi-au dat undeva în zona de la corner... La asta mă refer. La meciul cu Finlanda, cred că 2014. M-am întâlnit cu Eugen Trică, era şi el acolo.

Dacă îmi dă tot acolo, mai bine nu-mi mai dă. Aşa, mai bine stau la TV... Da, da, ajung în ţară, doar că nu ştiu detaliile, când, ce şi cum”.

 

 

Afla mai multe despre: răzvan burleanubasarab panduruflorin pruneaionuţ lupescu 

viewscnt
Articole similare