Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Suporterii Stelei au izbucnit după ce au văzut cum a prefaţat Dinamo meciul cu FCSB: "Cel mai slab club din Liga 1 e pus pe glume"

Suporterii Stelei au izbucnit după ce au văzut cum a prefaţat Dinamo meciul cu FCSB: "Cel mai slab club din Liga 1 e pus pe glume"

Steaua

Comentarii

Steaua Liberă a reacţionat, după ce Dinamo a anunţat că joacă împotriva Stelei meciul din etapa următoare a Superligii. Prezentarea meciului "câinilor" cu FCSB a fost contraatacată.

Disputa iscată după felul în care a prefaţat Dinamo meciul cu FCSB, în Superliga: "Steaua, oricare ar fi ea"

Dinamo - FCSB are loc pe 26 noiembrie, duminică, de la 20:30, în direct pe Orangesport 1 şi Orangesport.ro. 

Pagina oficială a celor de la Dinamo a făcut un arc peste timp, iar într-un final a ajuns la concluzia că următorul meci din campionat va fi contra Stelei. 

"Primul derby, prima victorie

La început a fost CSCA (Clubul Sportiv Central al Armatei). Apoi s-a numit CCA (Casa Centrală a Armatei), CSA Steaua (Clubul Sportiv al Armatei Steaua), acum e FCSB. 

Pe scurt, Steaua, oricare ar fi ea. 

Dinamo a rămas Dinamo de la înfiinţare până astăzi.

Povestea unicului derby al fotbalului nostru a început în 1948, pe 20 noiembrie, cu victoria "câinilor roşii", 1-0, prin golul marcat de Marian Apostol. 

A fost primul episod în campionatul României, Divizia A pe vremuri, Liga 1 sau, de anul trecut, SuperLiga.

De-atunci s-au adunat 151 de meciuri în prima ligă şi, orice ar spune unii, statistica nu poate fi minţită. Avem 49 de victorii, cu una mai mult decât ei, 48, celelalte 54 de întâlniri terminându-se la egalitate.  

Din 48 până în anii 70, dominaţia alb-roşie făcea înconjurul lumii şi nu putea fi pusă la îndoială nici de clubul Armatei. 

Cea mai lungă serie de victorii consecutive în faţa rivalei, reţinută în istoria campionatului, a fost consemnată între 25 octombrie 1970 şi 10 iunie 1973, când Dinamo avea să câştige 6 derby-uri. Era echipa fraţilor Nunweiller, Sălceanu, Lucescu, Dinu, Dumitrache. 

Astăzi am deschis prima filă din cartea de istorie a acestui derby, de mâine, în fiecare zi, ne vom aminti de cele mai frumoase 10 victorii trăite împotriva rivalilor", a transmis Dinamo Bucureşti. 

Steaua Liberă a reacţionat după felul în care Dinamo a prefaţat meciul cu FCSB

"Cel mai slab club din Liga 1 e pus pe glume. A făcut o postare în care a folosit ilegal nu unul, ci două branduri. Pentru că ei nu murdăresc doar brandul Steaua prin această postare, ci şi brandul CS Dinamo Bucuresti. Şi suntem gata să băgăm mâna în foc că clona din Liga 1 nu are acceptul clubului Dinamo pentru a folosi marca cu D.

Dar au dreptate când spun că Dinamo a rămas la fel de la înfiinţare şi până azi. Aşa e. CS Dinamo Bucuresti e tot aşa. Nu ca ei, care au fost:

1. Asociaţia Clubul Sportiv Fotbal Club Dinamo Bucureşti (Societatea lui Badea)

2. Fotbal Club Dinamo 1948 SA

3. Dinamo 1948 SA

Dar au uitat probabil, săracii dedebişti, cum i-a obligat Badea, deţinătorul mărcii pe care o folosesc ei, să îşi schimbe numele din Fotbal Club Dinamo 1948 SA în Dinamo 1948 SA :)))

Sunt şi o clonă, şi cei mai slabi din campionat, şi cei mai proşti. Dar ei visează derbyuri :))))

Au uitat probabil cât de tare şi-a bătut Chipirliu joc de ei anul trecut. Chiar. Vă mai amintiţi cum plângea Burcă şi zicea că nu e corect că Steaua Bucureşti a jucat pe bune contra lor, când erau veşti că se va schimba legea sportului? E o plăcere să vedem cum aceşti impostori sunt umiliţi acum la fiecare meci din Liga 1", a transmis Steaua Liberă. 

Afla mai multe despre: suporteri steauadinamo fcsb 

viewscnt
Articole similare