Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabi Tamaş, aproape de o revenire la clubul din Superligă unde a fost stâlpul apărării. Antrenorul a confirmat: ”Am avut discuţii cu el”

Gabi Tamaş, aproape de o revenire la clubul din Superligă unde a fost stâlpul apărării. Antrenorul a confirmat: ”Am avut discuţii cu el”

Superliga

Comentarii

Gabi Tamaş (39 de ani) este aproape de o revenire incredibilă la unul dintre cluburile din Superligă unde s-a simţit foarte bine. Este vorba despre FC Voluntari, iar negocierile au fost confirmate chiar de antrenorul ilfovenilor, Liviu Ciobotariu (51 de ani).

FC Voluntari şi-a încheiat şi ea vacanţa şi a început pregătirile pentru a doua parte a sezonului.

În această iarnă, clubul ifovean a optat pentru un cantonament în Turcia, la Antalya.

Gabi Tamaş, aproape de o revenire la FC Voluntari: ”Am avut discuţii cu el”

La plecare, antrenorul Liviu Ciobotariu a vorbit despre ultimele noutăţi din lotul echipei: plecarea mijlocaşului mexican Omar Govea şi aducerea înlocuitorului, islandezul Runar Mar Sigurjonsson.

Între timp, Voluntari l-a transferat şi pe fostul atacant al lui FCSB, Andrei Dumiter.

Totodată, tehnicianul ilfovenilor a dezvăluit că a purtat discuţii cu Gabi Tamaş, astfel că este posibilă revenirea acestuia la clubul unde a evoluat timp de un sezon şi jumătate.

”(n.r. despre transferuri) Mă bucur că avem concurenţă pe posturi, de aceea mi-am dorit să mai aducem doi jucători. E clar că Govea e o pierdere mare, dar cred că ne-am acoperit pe această poşitie transferându-l pe Sigurjonsson.

(n.r. despre Tamaş) Deocamdată nu e nimic cert. Eu am avut câteva discuţii cu el. Nu ştiu exact ce se va întâmpla”, a declarat Ciobotariu, la plecarea în cantonament.

Ajuns la 39 de ani, Gabi Tamaş a fost în discuţii cu mai multe cluburi din Superligă, după despărţirea de Petrolul.

Totuşi, informaţia conform căreia ar putea juca din nou la Voluntari sunt mai credibile în condiţiile în care fundaşul central s-a simţit foarte bine la ilfoveni, unde a adunat 57 de meciuri, în perioada februarie 2021 - iulie 2022.

Afla mai multe despre: tamasvoluntari 

viewscnt
Articole similare