Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gafă de proporţii la naţionala Greciei. Patru jucători excluşi accidental din lot

Gafă de proporţii la naţionala Greciei. Patru jucători excluşi accidental din lot
Comentarii

Naţionala Greciei nu s-a putut baza pe patru jucători în meciul câştigat cu 5-0 împotriva naţionalei din Gibraltar după o eroare produsă de federaţia de fotbalul a statului elen.

Antrenorul naţionalei Greciei, uruguayanul Gus Poyet, a fost anunţat că nu se va putea baza pe patru jucători pentru partida de acasă, cu Gibraltar, câştigată cu scorul de 5-0.

Kostas Tsimikas (Liverpool), Petros Mantalos (AEK Atena), Dimitrios Kourbelis (Trabzonspor) şi Manolis Siopis (Cardiff City) au fost cei patru jucători care au absentat în victoria clară obţinută de eleni.

Gafa de proporţii a Federaţiei Elenă de Fotbal

Federaţia a calculat greşit numărul de cartonaşe galbene acumulate de cei patru jucători.

Trei cartonaşe galbene în preliminariile Euro se pedepsesc cu o suspendare de un meci.

Cei patru jucători au acumulat câte două cartonaşe fiecare, fiind astfel eligibili pentru meciul cu Gibraltar, dar calculul greşit i-a ţinut pe bară.

Konstantinos Mavropanos (West Ham United) şi Georgios Masouras (Olympiakos) au marcat câte o "dublă" cu Gibraltar, iar Dimitrios Pelkas (Basaksehir) a punctat o dată, în meciul terminat cu scorul de 5-0.

Naţionala Greciei se află în acest moment pe locul trei în grupa B, grupă din care mai fac parte Franţa, Olanda, Irlanda şi Gibraltar.

 

 

Afla mai multe despre: greciatsimikasgibraltar 

viewscnt
Articole similare