Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gestul lui Petrescu a "dinamitat" la CFR! Ce a putut face inainte de a discuta plecarea cu Nelu Varga

Gestul lui Petrescu a "dinamitat" la CFR! Ce a putut face inainte de a discuta plecarea cu Nelu Varga

CFR Cluj

Comentarii

Plecarea lui Dan Petrescu (54 de ani) de la CFR Cluj e inevitabilă, având în vedere gestul pe care l-a făcut "Bursucul", cu care a "dinamitat" atmosfera din Gruia.

Dan Petrescu a vorbit, la conferinţa de presă, despre situaţia tensionată de la club folosit cuvântul "proşti" cu referire la oameni din club. Gestul "Bursucului" a dinamitat la CFR şi a făcut ca atmosfera din jurul antrenorului în Gruia, iar plecarea sa pare inevitabilă.

Gestul lui Petrescu a "dinamitat" la CFR! Ce a putut face inainte de a discuta plecarea cu Nelu Varga

În direct la Orange Sport, Basarab Panduru a spus că, după părerea sa, dacă va rămâne la CFR Cluj Dan Petrescu va avea viaţă grea, având în vedere declaraţia la adresa clubului. Astfel, "Pandi" lasă de înţeles că plecarea lui Dan Petrescu este inevitabilă, pentru că antrenorul nu va mai fi privit cu aceeaşi ochi de conducere.

Rezultatele din ultima vreme de la CFR Cluj au făcut ca fanii şi conducerea să se întoarcă împotriva lui Dan Petrescu, aspect care l-a deranjat foarte tare pe "Bursuc".

Basarab Panduru a vorbit la Orange Sport despre situaţia lui Dan Petrescu la CFR Cluj, pe care nu o vede cu ochi buni după declaraţia antrenorului: "Dacă rămâne, e o mare problemă asta cu proştii. Peste asta nu trece lumea aşa uşor. Nu trece. Toată lumea, nu doar patronul. Te faci acum că stai puţin, că nu ştiu la cine... Nu e ok, aia o să rămână şi lumea o să fie afectată de lucrurile astea, nu o să mai fie la fel. Îţi spun că n-o să mai fie la fel. Câteodată exagerează, exagerează de multe ori", a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

Nelu Varga a anunţat numele înlocuitorului lui Dan Petrescu la CFR Cluj: "Mereu a răspuns bine"

În urmă cu câteva zile, Dan Petrescu a răbufnit, şi-a expus performanţele la CFR Cluj şi că e dispus să plece

Replica lui Nelu Varga a venit, iar acesta a confirmat că plecarea principalului s-ar putea produce, fără ca CFR Cluj să-i achite clauza de reziliere. Pregătit să-i ia locul temporar este Alin Minteuan, actualul secund al lui Dan Petrescu. 

"Noi nu suntem disperaţi să numim un nou antrenor. Avem antrenori în cadrul clubului. Îl avem pe Alin Minteuan, care este angajatul nostru şi când am apelat la el mereu a răspuns bine şi a făcut lucruri bune. Nu luăm decizii pripite. Vom calcula totul, în funcţie de discuţia cu Dan", a declarat Nelu Varga pentru ProSport.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujplecarepandurugest 

viewscnt
Articole similare