Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi, despre un alt mare fotbalist din istoria României: ”Un mijlocaş foarte bun, foarte talentat”

Gică Hagi, despre un alt mare fotbalist din istoria României: ”Un mijlocaş foarte bun, foarte talentat”

Superliga

Comentarii

Gică Hagi a vorbit despre un alt mare fotbalist pe care l-a avut România şi care a făcut parte din cea mai bună generaţia fotbalului de la noi.

Această etapă din Liga 1 aduce faţă în faţă doi antrenori care au fost fotbalişti de bază în Generaţia de Aur: Gică Hagi şi Neluţu Sabău.

Antrenorul Farului a avut numai cuvinte de laudă despre fostul său coleg de la naţională şi spune că Universitatea Cluj a început să se transforme după filosofia pe care Sabău a avut-o mereu.

Gică Hagi, despre Neluţu Sabău: ”Îi plăcea foarte mult să facă ambele faze bine”

U Cluj a reuşit doar 7 victorii în acest sezon şi este una dintre echipele care se învârst în zona retrogradării.

Rezultatele oscilante din acest sezon i-au făcut pe şefii clubului să-l convingă pe Ioan Ovidiu Sabău să revină la meseria de antrenor, după o pauză de aproape 9 ani.

În această etapă, Ioan Ovidiu Sabău se va confrunta cu cea mai în formă echipă din Liga 1, Farul Constanţa.

În conferinţa de presă de dinaintea meciului, Gică Hagi a spus că U Cluj a progresat după ce a intrat pe mâna lui Ioan Ovidiu Sabău şi susţine că începe să fie o echipă care seamănă din ce în ce mai mult ca stil cu antrenorul său.

”Din câte îl cunosc eu pe Neluţu, care a fost unul dintre cei mai serioşi jucători, cât a fost la echipa naţională. Era un mijlocaş foarte bun, foarte talentat, îi plăcea foarte mult să facă ambele faze foarte bine.

Aşa cred eu, că Clujul e oglinda lui, cel puţin aşa am văzut eu din analize”, a spus Gică Hagi.

Ioan Ovidiu Sabău, unul dintre cei mai buni jucători din Generaţia de Aur

Acum în vârstă de 55 de ani, Sabău a fost unul dintre jucătorii de bază ai Generaţiei de Aur, echipă care a avut vârful de performanţă la Cupa Mondială din 1994, când a fost aproape de semifinale.

El a adunat 55 de selecţii la naţionala României, pentru care a marcat 8 goluri.

A început fotbalul la U Cluj şi a mai jucat de-a lungul carierei pentru ASA Târgu Mureş, Dinamo, Feyenoord, Brescia, Reggiana, Rapid, din nou U Cluj, din nou Rapid şi, în 2005, s-a retras de la Gaz Metan Mediaş.

Afla mai multe despre: hagi 

viewscnt
Articole similare