Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Popescu cere respectarea regulilor după ce a auzit despre cazul lui Mihai Pintilii la FCSB: "Nu e normal! Pune o ‘fantomă’ lângă el şi conduce echipa?"

Gică Popescu cere respectarea regulilor după ce a auzit despre cazul lui Mihai Pintilii la FCSB: "Nu e normal! Pune o ‘fantomă’ lângă el şi conduce echipa?"

FCSB

Comentarii

Fostul căpitan al echipei naţionalei, Gheorghe Popescu, a declarat că nu este de acord cu situaţia în care un antrenor fără Licenţa Pro este numit ”principal ascuns” în SuperLigă, aşa cum poate fi şi cazul lui Mihai Pintilii.

Gică Popescu, despre rămânerea lui Pintilii principal la FCSB

Imediat după ce FCSB a învins-o pe U Craiova 1948, Mihai Pintilii a fost întrebat dacă rămâne antrenor principal la FCSB. FRF a oferit explicaţii despre situaţia lui Mihai Pintilii, cel pe care finanţatorul Gigi Becali l-ar putea promova. 

În schimb, preşedintele Farului Constanţa, Gică Popescu, a avut un discurs dur la adresa antrenorilor care nu deţin o licenţă Pro, dar activează în fotbalul românesc. 

”De aceea ezită să antreneze (n.r - Mihai Pintilii), pentru că nu poate sta pe bancă în momentul în care nu are toate licenţele necesare pentru a conduce o echipă. S-au făcut multe derogări, dar sunt antrenori care antrenează şi au lângă ei o "fantomă care are licenţă, şi spun că respectivul conduce echipa, dar la interviuri, după meci, sunt cei care o fac cu adevărat. 

Nu e normal! Ai licenţă, te prezinţi la interviuri şi după meci, dacă nu ai licenţă, lasă-l pe cel care are să conducă echipa. Derogările acestea mi se par de prost gust! Atunci, care e diferenţa între cei care învaţă, muncesc, fac şcoli, aşteaptă să treacă paşii şi etapele, să ia licenţele să poată conduce şi un antrenor care are Licenţa A, Licenţa B şi pune o ‘fantomă’ lângă el şi conduce echipa? Nu e normal! 

Nu e oportunitate asta, oportunitate e după ce faci toţi paşii şi toate cursurile pentru a obţine Licenţa Pro, pentru că aşa scrie la regulament. De ce se mai fac regulamente dacă se fac astfel de aranjamente?”, a spus Gică Popescu la Prima Sport. 

Popescu nu crede că FC U Craiova trebuie să-şi facă probleme cu privire la retrogradare: "Adrian Mititelu nu cred că trebuie să îşi facă probleme în ceea ce priveşte retrogradarea, eu aşa văd lucrurile. FC U Craiova are un lot bun, eu credeam că va ajunge chiar în primele şase echipe după primele etape ale acestui sezon. Însă, dacă tot pierzi, pierzi, pierzi, se duce încrederea. Pierderea încrederii este cea mai dăunătore problemă a unei echipe”, a mai spus oficialul Farului Constanţa. 

Afla mai multe despre: gica popescumihai pintiliimihai pintilii fcsbfarul constanta 

viewscnt
Articole similare