Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a fost întrebat dacă-i oferă lui Toni Petrea şi al treilea mandat la FCSB: "M-am băgat când am văzut că nu merge echipa"

Gigi Becali a fost întrebat dacă-i oferă lui Toni Petrea şi al treilea mandat la FCSB: "M-am băgat când am văzut că nu merge echipa"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a dezvăluit discuţia pe care a avut-o cu Toni Petrea, antrenorul care şi-a dat demisia. Afaceristul a fost întrebat dacă-i oferă şi al treilea mandat tehnicianului.

Toni Petrea, înlocuit cu Nicolae Dică la FCSB

Toni Petrea a simţit că e cazul să facă un pas în spate de la FCSB, după remiza cu U Cluj, 1-1 şi înfrângerile cu Saburtalo, 0-1, şi cea cu Rapid, scor 0-2. Nicolae Dică a fost prezentat oficial la FCSB. 

Totuşi, meciul de joi, din turul secund preliminar Conference League cu Saburtalo, putea fi condus tot de Toni Petrea. Gigi Becali şi Mihai Stoica au dorit să-l întoarcă din drum. 

"Anton Petrea un băiat de calitate. M-a sunat omul noaptea (n.r. - după înfrângerea cu Rapid, scor 2-0). <<Vreau să plec>>. <<Băi, hai să vorbim mâine (n.r. - luni). Hai să vorbim mâine mai la rece>>. A doua zi am vorbit, a zis nu, că e mai bine să plece. <<Stai până joi (n.r. - la returul cu Saburalo din preliminariile Conference League) şi apoi pleci>>. <<Nu, că e mai bine să plec eu. Dacă vine altcineva, poate se califică echipa, de ce să... Cu mine nu înţeleg, nu am nicio soluţie", a recunoscut finanţatorul despre fostul tehnician al echipei. 

Tehnicianul în vârstă de 47 de ani a mai condus FCSB în două rânduri ca antrenor principal, în perioada iulie 2020 - mai 2021, respectiv noiembrie 2021 - iulie 2022, şi poate urma şi al treilea mandat la clubul din Berceni.

Gigi Becali a recunoscut că-l apreciază pe fostul secund al lui Laurenţiu Reghecampf, pe care-l aşteaptă înapoi în viitor. 

"Oricând, că e un om de calitate, n-a cerut bani, clauze, a zis plec pur şi simplu. Petrea avea libertatea. Dacă el îmi spune cutare şi cutare <<Da, mă, evoluează cu cine vrei>>.  

Niciodată nu am impus primul 11 unui antrenior, el a vrut. Aaa, că m-am băgat după aia în timpul meciului, când am văzut că nu merge echipa... Da, m-am băgat", a mai spus Gigi Becali. 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbnicolae dicaantrenor fcsb 

viewscnt
Articole similare