adplus-dvertising
You are here:

Gigi Becali a luat decizia pentru noul antrenor la FCSB. Cei din club, anunţaţi: "Uneori trebuie să minţi, dar nu e cazul acum" | EXCLUSIV

Gigi Becali a luat decizia pentru noul antrenor la FCSB. Cei din club, anunţaţi: "Uneori trebuie să minţi, dar nu e cazul acum" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB s-a trezit cu o situaţie neaşteptată, după plecarea lui Nicolae Dică de pe bancă. Finanţatorul Gigi Becali şi managerul general Mihai Stoica au căutat un nou principal cu licenţa PRO, nu au găsit, dar următorul tehnician al echipei a primit o promisiune din partea conducătorilor.

Ce decizie a luat Gigi Becali în privinţa noului antrenor de la FCSB

Victoriile din Superligă i-au crescut cota interimarului Mihai Pintilii, care pare a fi varianta preferată a tuturor de la FCSB pentru postul de antrenor. Doar că antrenorul secund nu deţine nici măcar carnetul care să-i ateste profesia, iar FCSB a luat decizia de a căuta căutările. 

Până la finalul anului, FCSB va merge pe soluţia de avarie: Mihai Pintilii va pregăti echipa, iar pentru cele patru meciuri rămase din campionat alături îi vor fi deţinătorii de licenţă PRO din club, Leo Strizu şi Ionuţ Ilie. 

FCSB a apelat la această variantă, pentru a evita amenzi şi eventuale suspendări ale lui Mihai Pintilii, conform FRF.

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a anunţat că nicio variantă de antrenor cu licenţa necesară nu l-a mulţumit, deşi a analizat variantele, dar oricum FCSB nu se grăbeşte.

În orice caz, noul antrenor de la FCSB are o promisiune clară, odată instalat, una de care s-au bucurat, la început, Edward Iordănescu sau Nicolae Dică, antrenori care au rezistat pe bancă doar câteva luni. 

Gigi Becali nu se va implica la FCSB şi îi va acorda noului antrenor o perioadă de graţie, în care să ia toate deciziile. Mihai Stoica a dezvăluit informaţia şi a dat ca exmplu ultima victorie din Superligă, 2-0 cu U Craiova 1948, când Mihai Pintilii a luat toate deciziile. 

"Există două situaţii. Prima, contextul e cam general. Există situaţia la mai multe echipe, că există patroni care nu ies şi spun că au făcut ei schimbările şi a doua... Dacă luaţi cuvântul meu de bun. Poate că am defecte multe, dar nu mint. Tot timpul am spus adevărul. Ok, uneori trebuie să minţi, dar nu e cazul acum. 

Dacă vine orice antrenor şi treaba merge bine, Gigi nu se bagă! Cu Reghe cu s-a băgat. Poftim, acum la Craiova nu s-a băgat. Deloc, deloc, deloc. <<Foarte bine, îmi place cum joacă echipa>>", a declarat expertul Orange Sport, Mihai Stoica. 

  • 6 e locul ocupat de FCSB în Superligă, cu 26 de puncte, la 15 puncte în spatele liderului Farul Constanţa. 

viewscnt
Articole similare