Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali i-a uşurat munca lui Reghecampf pentru duelul cu CFR Cluj. I-a făcut în direct echipa: ”Şi care e problema?”

Gigi Becali i-a uşurat munca lui Reghecampf pentru duelul cu CFR Cluj. I-a făcut în direct echipa: ”Şi care e problema?”
Comentarii

Gigi Becali a vorbit în perspectiva meciului dintre CFR Cluj şi Universitatea Craiova.

FCSB a învins-o pe Universitatea Craiova, scor 1-0, iar în etapa viitoare oltenii o vor întâlni pe CFR Cluj, campioana în exerciţiu.

Până atunci însă, formaţia lui Reghecampf va primi vizita celor de la Sepsi, în manşa retur din semifinalele Cupei României.

Oltenii au de muncit, deoarece au cedat în partida din tur cu covăsnenii, scor 2-1.

În această situaţie, Mihai Rotaru a afirmat că Reghecampf va aborda meciul de joi cu absolut toţi titularii pentru a reuşi ”remontada”. 

În condiţiile în care FCSB duce o luptă directă cu CFR Cluj la titlul în Liga 1, Gigi Becali a vorbit despre duelul care va avea loc în ardeleni şi olteni în campionat, în penultima etapă din play-off.

Astfel, există posibilitatea ca în duelul de duminică, unii dintre jucătorii de bază să fie indisponibili din cauza oboselii acumulate în timpul săptămânii.

Gigi Becali i-a uşurat munca lui Reghecampf pentru duelul cu CFR Cluj. I-a făcut în direct echipa: ”Şi care e problema?”

Patronul vicecampioanei României i-a numit pe câţiva dintre jucătorii de rezervă care ar putea evolua în locul titularilor de drept în respectiva partidă.

”Normal (n.r. că Universitatea poate câştiga cu CFR), adică, pe situaţia asta, la forma în care e Craiova, la decăderea pe care o au ei... au jucători cu experienţă, îşi pot reveni doar din punct de vedere al tăriei, dar nu ca joc.

Nici nu poţi cere să joace la 100%, ei joacă cartea lor, fiecare face cum ştie, dar să nu joace cu copiii, poate juca cu rezervele, în care am încredere.

Şi care e problema? Nistor, Mateiu, Koljic, care e rezervă, unul din ei, Cîmpanu sau Gustavo, Căpăţînă. Au jucători cu care pot aborda, nu poţi să ceri: ”Pierdeţi voi finala Cupei că sunt eu Becali”. Aşa făceam şi eu, nu poţi cere asta. 

Am vorbit cu Rotaru acum două săptămâni, mi-a zis: Gigi, noi ţintim locul 2, dacă nu putem la locul 2, vom odihni câţiva pentru Cupă, pentru că vrem să jucăm finala”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Afla mai multe despre: gigi becalireghecraiova 

viewscnt
Articole similare