Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali îi arată lui Nicolae Dică un antrenor din Superligă care să-l inspire: "Îmi place ce joacă şi nu-mi place ce jucăm noi"

Gigi Becali îi arată lui Nicolae Dică un antrenor din Superligă care să-l inspire: "Îmi place ce joacă şi nu-mi place ce jucăm noi"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a făcut o comparaţie între jocul echipei sale cu Nicolae Dică şi o altă echipă aflată în revenire de formă în Superligă.

Gigi Becali, după Sepsi - FCSB 0-1

FCSB a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 1-0, Sepsi OSK, în etapa a 15-a din Superligă. Unicul gol al meciului a fost marcat de Compagno, în minutul 50, din penalty, după ce Alexandru Tudorie a ratat o lovitură de pedeapsă pentru gazde în prima repriză. 

Imediat după meciul de la Sfântu Gheorghe, Gigi Becali a spus că nu e mulţumit şi că nu-i place cum joacă echipa sa. În schimb, finanţatorul a privit spre campioana en-titre, CFR Cluj, pe care a admirat-o pentru jocul pe care-l prestează.

Gigi Becali i l-a dat exemplu lui Nicolae Dică pe Dan Petrescu şi a spus ce a remarcat în jocul clujenilor. 

"Voi ziceţi că CFR nu joacă nimic, dar eu văd că Petrescu are trasee. Nu fac ei multe pase, dar au trasee, ajung foarte repede la poartă, ei au un joc elaborat, ei chiar lucrează şi ajung din patru, cinci pase la poarta adversă. Îmi place ce joacă CFR şi nu-mi place ce jucăm noi", a spus Gigi Becali la Pro Arena. 

Cu victoria împotriva lui U Cluj, scor 2-1, CFR Cluj e pe locul al treilea în Superligă, cu 28 de puncte, în timp ce FCSB e pe locul al şaselea, cu 20 de puncte. 

Afla mai multe despre: fcsbcfr clujgigi becalinicolae dicadan petrescu 

viewscnt
Articole similare