Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali îl dă afară pe Dorin Rotariu, dar fotbalistul va rămâne în Superligă: ”Ne poate ajuta”

Gigi Becali îl dă afară pe Dorin Rotariu, dar fotbalistul va rămâne în Superligă: ”Ne poate ajuta”

FCSB

Comentarii

Dorin Rotariu (28 de ani) nu mai are viitor la FCSB, dar poate continua la o altă formaţie din Superliga României.

Unde ar putea ajunge Dorin Rotariu

Dorin Rotariu a fost adus în timpul acestui sezon cu speranţa de a revigora atacul FCSB-ului, dar venirea jucătorului de 28 de ani nu a fost conform aşteptărilor vicecampioanei.

Iar eşecul cu Oţelul (0-2) i-a fost fatal ofensivului român, căruia Gigi Becali i-a transmis că nu va mai conta pe el.

După acest anunţ venit din partea conducerii, Dorin Rotariu este nevoit să-şi găsească o nouă echipă, dar nu duce lipsă de oferte.

Una dintre ele vine tot din România. Cei de la Sepsi îl doresc pe Dorin Rotariu, dar principalul impediment este reprezentat de salariul pe care acesta îl are la FCSB.

Directorul general al clubului din Sfântu Gheorghe, Attilla Hadnagy, a precizat că dacă s-ar putea rezolva aspectul financiar, Sepsi l-ar putea lua pe Dorin Rotariu.

"Cred că e un jucător bun, care dacă are continuitate, ne poate ajuta. Dar vom vedea, e devreme să vorbim pentru că el are un salariu mare acolo", a declarat Hadnagy, conform Iamsport.

În vârstă de 28 de ani, Dorin Rotariu a jucat doar şase meciuri la FCSB şi rămâne de văzut dacă mai bifează vreunul.

Mihai Stoica: ”Dorin Rotariu putea să spună”

”Nu pot să-mi impun punctul de vedere la fiecare jucător în parte. Pe Ngezana nu l-am lăsat să joace. Nu, nu nu. Unde s-a ajuns la discuţii?

La Dorin Rotariu. El, ca Ganea, putea să spună: `Nu sunt pregătit, nu am mai jucat de un an, şase luni, şapte luni`. S-a considerat pregătit. A arătat foarte bine în antrenamente. Şi noi ne-am dat ok-ul.

Cu Voluntari a fost destul de absent. Cu Petrolul nu a jucat rău. A jucat un fotbal fluid. A fost prezent. La meciul ăsta cu Rapid, i-am spus la pauză lui Gigi: `Iartă-mă, ăsta e meci de bătaie`.

Afla mai multe despre: fcsbsepsisuperligadorin rotariu 

viewscnt
Articole similare