You are here:

”Gigi Becali, patronul celui mai cunoscut club din România, redus la tăcere”. Cum au comentat cehii eliminarea FCSB-ului

”Gigi Becali, patronul celui mai cunoscut club din România, redus la tăcere”. Cum au comentat cehii eliminarea FCSB-ului

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a fost subiectul unui material în presa din Cehia, după ce FCSB a ieşit din preliminariile Ligii Campionilor.

FCSB a fost eliminată din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor. Campioana României a pierdut returul de pe teren propriu cu Sparta Praga, scor 2-3.

La finalul meciului din Ghencea, Gigi Becali a reacţionat şi a vorbit despre faptul că echipa sa a părăsit scena celei mai importante competiţii la nivel de cluburi.

Gigi Becali, amintit după eliminarea FCSB-ului din Ligă: ”Patronul celui mai cunoscut club din România”

Dar finanţatorul campioanei României nu a fost ”uitat” de presa din Cehia, care l-a numit pe Gigi Becali ”patronul celui mai cunoscut club din România”.

”Din multe considerente, a fost cel mai dificil test al sezonului. A fost o vreme de iad în Bucureşti şi FCSB a intrat în meci foarte motivată.

Sparta, însă, a făcut o primă parte fantastică, şi-a asigurat locul în play-off-ul UEFA Champions League şi l-a redus la tăcere pe patronul celui mai cunoscut club din România, Gigi Becali”, au scris gazetarii cehi de la publicaţia eFotbal.

În ceea ce o priveşte pe FCSB, după eşecul cu Sparta Praga, campioana României a ajuns în play-off-ul Europa League, unde o va înfrunta pe formaţia austriacă LASK Linz.

În cazul unei eliminări şi în faţa acestei echipe, FCSB va ajunge în grupele Conference League. Indiferent de scenariul care va fi în cele din urmă, acest sezon european este mai reuşit pentru FCSB decât precedentul, atunci când echipa nu a bifat grupele vreunei competiţii continentale.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becaliucl 

viewscnt
Articole similare