You are here:

Răzvan Lucescu, după eliminarea dramatică a lui PAOK din UCL: ”Am avut calificarea în mâinile noastre şi am pierdut-o”

Răzvan Lucescu, după eliminarea dramatică a lui PAOK din UCL: ”Am avut calificarea în mâinile noastre şi am pierdut-o”
Comentarii

Antrenorul român al celor de la PAOK Salonic, Răzvan Lucescu (55 de ani), a tras concluziile după eliminarea din Liga Campionilor.

PAOK Salonic, echipă antrenată de Răzvan Lucescu, a fost învinsă, pe teren propriu, de suedezii de la Malmo, scor 3-4, după prelungiri, şi a ratat calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor.

Pentru PAOK au marcat Taison (21), Koulierakis (43) şi Zivkovic (45+4), în timp ce pentru Malmo au punctat Nanasi, în minutele 10 şi 45, Zatterstrom (90+7) şi Christiansen (99).

Reacţia lui Răzvan Lucescu: ”M-a făcut să mă simt rău. Totul a mers prost”

În tur scorul a fost 2-2, astfel că PAOK va evolua în play-off-ul Europa League. La finalul meciului, Răzvan Lucescu a reacţionat.

"Pentru primele 94 de minute am meritat să ne calificăm. Când primeşti gol în ultimele minute şi în acest fel, se poate spune că este o lipsă de încredere.

Ar fi trebuit să marcăm al patrulea gol în a doua repriză, am plătit pentru naivitatea noastră. Al treilea gol al celor de la Malmo m-a făcut să mă simt rău. Foarte rău. De la prima la ultima fază a celui de-al treilea gol, totul a mers prost. 

Ne-am asigurat prezenţa în grupele europene, dar trebuie să ne concentrăm pe cele două meciuri care vor decide competiţia. Este responsabilitatea mea ca jucătorii să fie pregătiţi pentru următoarele partide. Avem un întreg sezon în faţă. 

Am avut calificarea în mâinile noastre şi am pierdut-o. Din fiecare punct de vedere", a declarat Răzvan Lucescu, după meci.

Afla mai multe despre: razvan lucescupaokucl 

viewscnt
Articole similare