You are here:

Gigi Becali s-a convins după ce l-a văzut în 10 meciuri pe Ştefănescu, la FCSB: "Despre asta este vorba la el"

Gigi Becali s-a convins după ce l-a văzut în 10 meciuri pe Ştefănescu, la FCSB: "Despre asta este vorba la el"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a tras primele concluzii despre Marius Ştefănescu, cel mai important transfer făcut de campioană în această vară. Deşi l-a criticat după returul cu Sparta Praga, afaceristul a găsit cirumstanţe pentru prestaţiile atacantului.

După ce l-a văzut pe Marius Ştefănescu în 10 meciuri la FCSB, Gigi Becali a dat verdictul, deşi l-a criticat pentru ce a făcut cu Sparta

Marius Ştefănescu şi-a continuat evoluţiile oscilante şi marţi seara, atunci când FCSB a fost eliminată de Sparta Praga, din turul al treilea preliminar Champions League. Meciul a fost dramatic, scor 2-3, cu campioana României care a tras tare pe final pentru a împinge meciul în prelungiri. 

Pentru FCSB au marcat Olaru, în minutul 60, şi Edjouma, în minutul 85, în timp ce pentru Sparta Praga au înscris Birmancevic (13, 28) şi Haraslin (37).

Marius Ştefănescu a fost titular, însă Gigi Becali şi-ar fi dorit altă formulă de start şi a spus că e supărat din această cauză. 

După a zecea prestaţie a lui Ştefănescu în tricoul FCSB, Gigi Becali a tras concluziile. 

Afaceristul consideră că atacantul lateral are valoare, însă mai are nevoie de timp pentru a se ridica la aşteptările sale. De asemenea, Gigi Becali consideră că Ştefănescu are nevoie de curaj pe teren, la campioana României. 

"Când ajungea mingea la Ştefănescu, balonul se ducea la adversar şi uite aşa. Băluţă se ascundea de joc, îi era frică de toţi. 

Ştefănescu mai bine nu juca (n.r. - în returul cu Sparta Praga), că orice mingea o dădea la adversar. 

La Ştefănescu e vorba despre timp, că valoare are. E vorba despre timp la Ştefănescu. El e pregătit, dar eu cred că e vorba despre curaj. Îi este teamă, nu are curaj să joace", a declarat Gigi Becali, la Prima Sport. 

  • 10 meciuri, 2 goluri şi 1 pasă decisivă sunt cifrele lui Marius Ştefănescu la FCSB

Afla mai multe despre: fcsb sparta pragagigi becali fcsbspartamarius stefanescu 

viewscnt
Articole similare