Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali s-a enervat de la TV şi i-a dictat plecarea de la FCSB pentru această fază: "Dă, bă, la poartă. Dă la poartă din opt metri"

Gigi Becali s-a enervat de la TV şi i-a dictat plecarea de la FCSB pentru această fază: "Dă, bă, la poartă. Dă la poartă din opt metri"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a explicat care sunt motivele pentru care a dictat ultima plecare din lotul antrenat de Charalambous şi Pintilii. În 29 de minute cu Nordsjaelland, Valentin Gheorghe (26 de ani) şi-a semnat sentinţa.

Gigi Becali îl acuză că a stricat fazele de joc ale FCSB şi îl dă afară din lot

FCSB a terminat la egalitate joi, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa daneză Nordsjaelland, în prima manşă a turului al treilea preliminar din Conference League. Valentin Gheorghe (26 de ani) a fost introdus în repriza a doua, iar în 29 de minute l-a dezamăgit pe Gigi Becali, care i-a hotărât plecarea. 

În acest moment, trei echipe de tradiţie din Superliga îl vor pe Vali Gheorghe, dar Mircea Rednic a fost sunat primul pentru a-l lua pe jucătorul de la FCSB. 

La "cald", Gigi Becali n-a explicat de ce îl trimite pe Vali Gheorghe departe de FCSB, însă a revenit cu lămuriri. 

Finanţatorul i-a reproşat o pătrundere în careul advers, când ar fi dorit ca atacantul lateral să tragă la poartă în loc să-i paseze lui Florinel Coman. De asemenea, i-a reproşat mingile pierdute pe fazele ofensive. 

"Nu că n-a jucat. A primit o minge în careu, o pasă şapte-opt metri de la Coman, iar în loc să dea la poartă a dat la combinaţie spre Coman. Păi, dă, bă, la poartă, nu un-doi la adversar. Dă la poartă din opt metri. Nu, nu, nu, dar le-a pierdut pe toate. Era din alt film. 

I-am dat telefon (n.r. - impresarului). <<Ia dă-i telefon lui Rednic să-l ia>>. Da (n.r. -a fost ultimul meci al lui Vali Gheorghe la FCSB). Îmi pare rău pentru el, dar decât să mă încurci... E subiect închis. 

El ar avea nivel, dar nu e de nivel european. El poate juca la UTA, la Rednic. i-am dat telefon impresarului să-i dea telefon lui Rednic să-l ias. 

Dacă-l aveam pe David Miculescu şi intra în locul lui Vali Gheorghe, era altceva (n.r. - în FCSB - Nordsjaelland)", a declarat Gigi Becali, pentru Fanatik

Nici Andrei Cordea n-a scăpat de criticile lui Gigi Becali, dar Vali Gheorghe este cel care va pleca de la FCSB după doar 49 de minute în acest sezon. 

 

Afla mai multe despre: gigi becalivali gheorghe fcsbtransferuri fcsbfcsb nordsjaelland 

viewscnt
Articole similare