Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali se pregăteşte pentru eşec! Atacantul din Liga 1 pe care ar vrea să îl transfere dacă îl ratează pe Pavol Safranko

Gigi Becali se pregăteşte pentru eşec! Atacantul din Liga 1 pe care ar vrea să îl transfere dacă îl ratează pe Pavol Safrankogalerie foto

FCSB

Comentarii

Odată cu plecarea lui Florin Tănase de la club, Gigi Becali şi MM Stoica au recunoscut că sunt în căutarea unui nou atacant şi că încearcă să îl transfere pe Pavol Safranko. Dacă această mutare va pica, latifunidarul ar lua în calcul să îl contacteze pe ”furnizorul” său favorit.

 Odată cu plecarea lui Florin Tănase (27 de ani) de la club, FCSB a decis că are nevoie de un nou atacant, iar conducerea l-a identificat pe Pavol Safranko drept varianta ideală.

Sepsi se mai interesase de o revenire a acestuia acum scurt timp, însă MM Stoica a dezvăluit că vicecampioana face acum eforturi pentru a îl transfera pe fostul jucător de la Sfântu Gheorghe.

"Safranko a fost un jucător care ne-a plăcut când era la Sepsi şi chiar ne-am fi dorit să-l luăm atunci, dar plecase la Mamelodi Sundowns.

Am înţeles că nu s-a adaptat acolo şi ar dori să se întoarcă în Europa. Noi am vrea să-l aducem. Nu e liber de contract. E un jucător de 28 de ani, ar fi, dar nu ştiu dacă se poate realiza. 

A vorbit Gigi cu un agent care cunoaşte situaţia. Să vedem, dacă se poate face bine, dacă nu sunt soluţii. Nu sunt soluţii la noi", a spus MM Stoica, la Orange Sport.

Atacantul din Liga 1 dorit de Gigi Becali dacă îl ratează pe Pavol Safranko

Totuşi, întrucât nu este liber de contract, cei de la FCSB l-ar putea rata pe Safranko: Becali a afirmat că nu este dornic să mai plătească sume importante decât pentru jucători care au o valoarea la revânzare.

Iar, deşi MM Stoica spunea că nu există opţiuni la noi în campionat, Prosport anunţă că patronul clubului roş-albastru ar lua în calcul să îl contacteze pe ”furnizorul” său preferat, Valeriu Iftime.

Gigi Becali ar fi interesat de Mihai Roman II (30 de ani), jucătorul care a arătat revitalizat în a doua parte a ultimului sezon, după ce a fost transferat de Botoşani.

Cei de la FCSB ar fi dornici să mizeze pe Ianis Stoica (19 ani)  în noul sezon ca titular, dar au totuşi nevoie de o rezervă capabilă, Andrei Dumiter şi Ivan Mamut nearătând prea multe sclipiri până acum.

Afla mai multe despre: mihai roman ii 

viewscnt
Articole similare