Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO OFICIAL | Barcelona - Chelsea 3-0 la transferuri! Jucătorul dorit de Thomas Tuchel a fost convins de Xavi

VIDEO OFICIAL | Barcelona - Chelsea 3-0 la transferuri! Jucătorul dorit de Thomas Tuchel a fost convins de Xavi

FC Barcelona

Comentarii

După Andreas Christensen (26 de ani) şi Raphinha (26 de ani), Barcelona i-a mai dat lui Chelsea o lovitură pe piaţa transferurilor. Fundaşul dorit de Chelsea de mai bine de un an a fost convins de Xavi şi a ajuns la un acord cu clubul catalan.

În ciuda problemelor financiare grave de la club, FC Barcelona a reuşit, până acum, să aibă parte de una dintre cele mai impresionante perioade de transferuri din ultimii ani.

Franck Kessie (AC Milan), Andreas Christensen (Chelsea), Raphinha (Leeds United) şi Robert Lewandowski au sosit deja la club, iar Xavi a reuşit, joi, o nouă lovitură importantă.

Catalanii au anunţat oficial transferul lui Jules Kounde (23 de ani), care a fost adus de la Sevilla, în schimbul sumei de 50 de milioane de euro, conform transfermarkt.

Francezul a fost dorit insistent de Chelsea, iar londonezii ar fi ajuns la un acord cu jucătorul în urmă cu un an.

Însă, cele două cluburi nu au putut să se înţeleagă asupra sumei de transferm întrucât Sevilla dorea în jur de 80 de milioane de euro, iar Chelsea dorea să ofere până în 65.

Iată că andaluzii l-au pierdut acum pe Kounde pentru ”doar” 50 de milioane de euro, iar acesta a ajuns chiar la o rivală din campionat.

Barcelona - Chelsea, 3-0 la transferuri

Jucătorul francez devine a treia lovitură pe care i-o dă Barcelona lui Chelsea, după ce a reuşit să îl ”sufle” londonezilor pe Raphinha şi să îl convingă pe Christensen să nu îşi prelungească înţelegerea şi să vină pe Camp Nou.

”FC Barcelona şi Sevilla FC au ajuns la un acord în privinţa transferului lui Jules Olivier Koundé, urmând să se semneze contractele, iar jucătorul să fie supus unui control medical”, se arată în mesajul postat de clubul catalan.

Interesant este că nu doar Sevilla va beneficia de pe urma acestui transfer. Vândut în Spania de Bordeaux, francezii şi-a păstrat procente dintr-un viitor transfer.

Proaspăt retrogradată în Ligue 2, Bordeaux trece prin mari probleme financiare, iar suma care va reveni clubului francez de pe urma transferului lui Kounde va fi decisivă pentru salvarea unei echipe de tradiţii.

Afla mai multe despre: jules kounde 

viewscnt
Articole similare