You are here:

Gigi Becali şi-a făcut "lista de cumpărături" pentru perioada de transferuri din iarnă: "Trebuie, părerea mea"

Gigi Becali şi-a făcut "lista de cumpărături" pentru perioada de transferuri din iarnă: "Trebuie, părerea mea"

FCSB

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, şi-a făcut planurile pentru perioada de transferuri din luna ianuarie a anului viitor.

FCSB şi Rapid au remizat cu scorul de 0-0 în partida etapei din Superliga. Cele două rivale nu au reuşit să-şi pună probleme serioase, iar punctele au fost împărţite.

Finanţatorul campioanei României ştie ce fel de jucători va trebui să transfere în iarnă pentru a consolida lotul pentru tot restul sezonului. Daniel Popa a fost introdus în teren la FCSB în derby-ul cu Rapid, în minutul 56.

Atacantul adus de la U Cluj nu a reuşit să-l impresioneze pe patronul noii sale echipe, Gigi Becali, care îşi propune să aducă un nou atacant în iarnă. Întrebat de poziţiile pe care ar avea nevoie de jucători în iarnă, Gigi Becali a numit două poziţii pe care ar avea nevoie de întăriri în următoarea fereastră de transferuri.

Gigi Becali: "Un atacant ne-ar mai trebui"

"Un atacant cred, părerea mea. Probabil şi un fundaş central. Dar nu că avem 4. Nu, n-avem, un atacant ne-ar mai trebui, în rest nu văd ce. Revine Lixandru la închidere, noi avem acum a două echipă şi echipa de care nu pot să spun de unul că e jucător slab.", a declarat Gigi Becali, la palat.

FCSB o întâlneşte pe Dinamo în primul meci al fazei grupelor a Cupei României. În campionat, FCSB o întâlneşte pe Universitatea Craiova, în deplasare, iar în UEFA Europa League, campioana României o găzduieşte pe Midtjylland, pe data de 7 noiembrie.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalirapidsuperligadaniel popa 

viewscnt
Articole similare