You are here:

Răsturnare de situaţie! Vinicius Jr nu va participa la ceremonia Balonului de Aur de la Paris. Fabrizio Romano a făcut anunţul

Răsturnare de situaţie! Vinicius Jr nu va participa la ceremonia Balonului de Aur de la Paris. Fabrizio Romano a făcut anunţul

Fotbal internațional

Comentarii

Ceremonia decernării Balonului de Aur va avea loc pe data de 28 octombrie, la Paris.

Vinicius Jr, favoritul pentru câştigarea Balonului de Aur în anul 2024, a primit o veste cu adevărat surprinzătoare în ziua decernării trofeului pentru cel mai bun fotbalist al planetei din acest an.

Superstarul brazilian al celor de la Real Madrid a impresionat prin prestaţiile sale individuale, dar şi drept component al campioanei Europei. În sezonul precedent, Real Madrid a cucerit trofeul UEFA Champions League, titlul din La Liga, Supercupa Spaniei, cât şi Supercupa Europei la începutul actualei stagiuni.

În sezonul trecut, Vinicius Jr. a înscris 24 de goluri în 39 de meciuri în toate competiţiile pentru Real Madrid. De asemenea, fotbalistul brazilian a oferit 11 pase decisive.

La naţionala Braziliei, Vinicius a înscris două goluri şi a oferit o pasă decisivă în anul 2024. La Copa America, Brazilia s-a oprit în faza sferturilor de finală după un eşec la penalty-uri în faţa selecţionatei Uruguaiului.

Rodri (Manchester City), Dani Carvajal (Real Madrid) şi Lautaro Martinez sunt printre favoriţii la trofeul individual decernat la Paris.

Fabrizio Romano, anunţ şocant în ziua ceremoniei Balonului de Aur

"Vinicius Jr NU va călători la Paris, deoarece Real Madrid ştie că acesta NU va câştiga Balonul de Aur. Niciun membru al delegaţiei celor de la Real Madrid nu va participa la ceremonie. Nici Florentino Pérez, nici Vini Jr, nici Carlo Ancelotti, nici Jude Bellingham.", a anunţat Fabrizio Romano, pe Twitter.

 

 

Afla mai multe despre: balonul de aurvinicius jrreal madridrodricarvajalkylian mbappela liga 

viewscnt
Articole similare