adplus-dvertising
You are here:

Gigi Becali şi-a pierdut răbdarea! Cel mai scump jucător din istoria FCSB, de vânzare: ”Mă doare inima, dar el e vinovat”. Cât doreşte pentru fotbalist

Gigi Becali şi-a pierdut răbdarea! Cel mai scump jucător din istoria FCSB, de vânzare: ”Mă doare inima, dar el e vinovat”. Cât doreşte pentru fotbalistgalerie foto

FCSB

Comentarii

Dezamăgit de parcursul echipei sale din acest sezon, Gigi Becali a anunţat, din nou, că urmează să se retragă din fotbal şi din viaţa privată. Patronul vicecampioanei susţine că tot lotul este de vânzare, inclusiv cel mai scump jucător din istoria clubului.

Aflat de aproape 20 de ani în fruntea FCSB-ului, Gigi Becali în continuare doreşte să facă doar bani de pe urma echipei sale, iar, acum că milioanele nu mai curg ca pe vremuri, latifundiarul ia în calcul să se retragă din fotbal.

Sau cel puţin aşa susţine. Dezamăgit de parcursul echipei sale din acest sezon, patronul vicecampioanei a afirmat că este interesat să vândă clubul şi să să dispară din viaţa publică.

Pe lângă club în sine, Gigi Becali a afirmat şi că orice jucător este de vânzare, inclusiv Florinel Coman (24 de ani), cel mai scump fotbalist din istoria FCSB.

Vicecampioana i-a plătit trei milioane de euro lui Gică Hagi pentru una dintre marile sale speranţe, care, într-o vreme, părea că deveni o vedetă a fotbalului românesc.

Coman s-a ”stins” uşor, uşor în ultimii ani, iar Becali şi-a pierdut într-un final răbdarea cu jucătorul său. Patronul FCSB a anunţat că, dacă primeşte o ofertă de peste trei milioane de euro pentru jucător, îl va vinde.

Gigi Becali şi-a pierdut răbdarea

I-am zis şi lui MM, mă doare inima de Florinel Coman, dar nu am ce să-i fac. Am avut încredere în el, m-a costat trei milioane de euro, dar doar el a creat această situaţie, el e vinovat.

Nu ştiu ce e, dar e ceva acolo, chiar nu ştiu ce e. Nu se poate ca un jucător cu talentul lui să ajungă în situaţia asta. Eu chiar nu am ce să fac, eu trebuie să câştig campionatul, a fost şansa lui, dar nu a profitat.

Orice jucător e de vânzare, inclusiv Coman. Coman e un fel de maşină, maşină pe care am luat-o ca să o bag la Formula 1, apoi să o vând cu o sumă de trei ori mai mare.

Dacă îmi scot banii, îl vând, dacă nu, îl ţin acolo. Nu are cum să moară talentul lui Coman”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Una dintre echipele interesate ar fi chiar marea rivală a celor de la FCSB, Rapid.

viewscnt
Articole similare