Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, undă verde pentru transferul mijlocaşului care s-a înţeles cu CFR Cluj! Pe cine a ales jucătorul român

Gigi Becali, undă verde pentru transferul mijlocaşului care s-a înţeles cu CFR Cluj! Pe cine a ales jucătorul român

FCSB

Comentarii

CFR Cluj şi FCSB au dorit acelaşi jucător în această perioadă de transferuri. Conform fostului fundaş al FCSB, Pawel Golanski, inclusiv Gigi Becali a dat undă verde pentru negocierile cu mijlocaşul român, dar acesta a ales altceva în cele din urmă.

"A fost contactat de oficiali ai FCSB". Ce s-a întâmplat cu transferul mijlocaşului român

FCSB a prins-o din urmă pe CFR Cluj în această perioadă de transferuri. După sosirea lui Nicolae Dică, Gigi Becali a schimbat politica şi a fost dispus să plătească pentru a-i aduce jucători noului antrenor. 

Înainte de a semna cu Bogdan Rusu, David Miculescu, Radu Boboc şi Eduard Radaslavescu, FCSB l-a dorit şi pe Ronaldo Deaconu, fostul mijlocaş al lui Gaz Metan, care a avut ghinionul să găsească o situaţie dezastruoasă financiar în China, la ultima sa echipă.

Intenţia FCSB-ului de a-l transfera pe Ronaldo Deaconu a fost dată de gol de directorul sportiv al echipei poloneze Korona Kielce, Pawel Golanski, fostul apărător dreapta al formaţiei bucureştene. 

Deşi Mihai Stoica a infirmat posibilitatea ca Ronaldo Deaconu să ajungă la FCSB, Pawel Golanski a spus contrariul şi a dezvăluit cum l-a convins pe mijlocaş să semneze cu Korona Kielce, o nou-promovată în prima ligă poloneză, deşi a fost dorit şi de cele mai puternice echipe din Superligă. 

"Ronaldo a avut multe oferte. El a fost contactat de oficiali ai clubului FCSB, printre alţii. Cred că aici profesionalismul şi o decizie rapidă au fost decisive. Întregul proces, adică aranjamentele pentru contract, durata acestuia şi toate detaliile, a fost finalizat în 36 de ore, deci foarte repede. Fotbalistul a venit la noi, a făcut teste medicale, a văzut cum arată stadionul nostru şi i-a plăcut. 

O anumită facilitare a transferului a fost faptul că am jucat de fapt în România câţiva ani, poate nu sunt o legendă acolo (n.r. - râde), ci un fotbalist respectat, o persoană. A fost şi ceea ce l-a făcut pe acest jucător să vină la noi.

Ne-am gândit să mai adăugăm un jucător ofensiv în echipă, care să facă diferenţa pe teren şi să prezinte un standard fotbalistic foarte bun. Îl cunosc personal pe Ronaldo Deaconu de destul de mult timp si i-am urmărit acţiunile pe teren în timp ce el încă juca în liga României. 

În momentul în care a apărut ideea şi posibilitatea de a atrage un astfel de jucător în echipa noastră, am decis că acesta este momentul perfect, discuţiile noastre au mers rapid şi am finalizat transferul", a declarat Pawel Golanski pentru Weszlo.com

Ronaldo Deaconu s-a înţeles cu CFR Cluj, apoi transferul a picat

Pentru a mări lotul cu care atacă un nou titlu şi grupa de Conference League, Dan Petrescu a mai dorit un mijlocaş, iar CFR Cluj a luat legătura cu Ronaldo Deaconu, cel care a devenit liber după plecarea de la echipa asiatică. 

Marius Bilaşco a dezvăluit că părţile s-au înţeles asupra transferului, apoi la o altă rundă de negocieri totul a picat. Nu neapărat că şi-a mărit pretenţiile, dar cred că a fost din ambele părţi o decizie de a nu se concretiza", a spus oficialul lui CFR Cluj pentru Orange Sport.

Gigi Becali mai vrea un transfer. Poziţia pe care a sesizat că FCSB mai are nevoie de întăriri

Afla mai multe despre: gigi becalipawel golanskifcsbtransfer ronaldo deaconuronaldo deaconu transfer fcsbronaldo deaconu transfer cfr cluj 

viewscnt
Articole similare