Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Helmuth Duckadam, despre antrenorul pe care îl consideră ”cea mai bună soluţie” pentru FCSB: ”Ştie cum să trateze relaţia cu patronul” | EXCLUSIV

Helmuth Duckadam, despre antrenorul pe care îl consideră ”cea mai bună soluţie” pentru FCSB: ”Ştie cum să trateze relaţia cu patronul” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB are în faţă un nou sezon în care speră să recapete titlul de campioană. Formaţia roş-albastră nu a mai cucerit campionatul din 2015 şi se punea problema ca Toni Petrea să fie înlocuit întrucât nu ar avea experienţa necesară pentru a câştiga Liga 1.

FCSB cucerea trei titluri la rând între 2013 şi 2015, primele două alături de Laurenţiu Reghecampf, iar ultimul cu Costel Gâlcă pe banca tehnică.

De atunci, echipa lui Gigi Becali nu reuşit să mai pună mâinile pe campionat, motiv de mare dezamăgire pentru latifundiar, care a schimbat nu mai puţin de 10 antrenori în această perioadă.

Mulţi dintre aceştia au fost nume relativ necunoscute, sau cel puţin antrenori lipsiţi de experienţă, şi s-a speculat că FCSB nu va reuşi să câştige titlul cât timp Becali se va implica la echipă.

Antrenorii care nu doresc vreo intervenţie din partea patronului au început să refuze formaţia roş-albastră, motiv pentru care latifundiarul a mizat pe tehnnicieni care nu au astfel de pretenţii.

Însă, în Toni Petrea Gigi Becali pare să îşi fi găsit candidatul perfect, spune Helmuth Duckadam: fostul secund al lui Laurenţiu Reghecampf ”ştie cum să trateze relaţia cu patronul”.

Helmuth Duckadam, despre antrenorul pe care îl consideră ”cea mai bună soluţie” pentru FCSB

Deşi finanţatorul FCSB-ului încă mai intervine ocazional la echipă, de cele mai multe ori deciziile îi aparţin lui Petrea, iar formaţia practică, de obicei, un joc frumos.

Asta denotă că metodele de la antrenament ale principalului de la FCSB dau roade, iar, în sezonul de abia încheiat, vicecampioana României a fost mai aproape de a cuceri titlul decât în ultimii cinci ani.

Aşadar, Helmuth Duckadam este de părere că Petrea este ”cea mai bună opţiune” pentru FCSB şi că acesta ar trebui să continue la club.

”(n.r. Toni Petrea ar fi bine să rămână?) Eu cred că e cea mai bună soluţie, chiar dacă au fost momente când nu am fost mulţumit.

Dar nu eu trebuie să fiu mulţumit de dânsul, mie mi-a lăsat o părere foarte frumoasă si eu cred că ar trebui să rămână în continuare.

(n.r. ştie si cum să trateze relaţia cu patronul) Exact”, a declarat Helmuth Duckadam, pentru Orange Sport.

                                                                                                                                                                                                                                          Material de: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: helmuth duckadam 

viewscnt
Articole similare