Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hoţii au furat 3 oi din turma lui Gigi Becali. Cine sunt autorii şi care este valoarea prejudiciului

Hoţii au furat 3 oi din turma lui Gigi Becali. Cine sunt autorii şi care este valoarea prejudiciului

Diverse

Comentarii

Doi tineri sunt anchetaţi după ce au fost acuzaţi că ar fi furat 3 oi din stâna pe care Gigi Becali o are în zona Pipera - Voluntari.

Poliţiştii din Voluntari au deschis o anchetă după ce un bărbat a reclamat la 112 faptul că i-au fost furate 3 oi din turma pe care o păzea pe un teren extravilan de lângă Bucureşti, din zona Pipera - Voluntari.

Poliţiştii au luat urma automobilului folosit pentru comiterea faptei şi au descoperi în el doi tineri, unul de 17 şi celălalt de 22 de ani.

3 oi din stâna lui Gigi Becali au fost furate. Prejudiciu de 1.500 de euro

Întâmplarea a avut loc vineri, când un bărbat a sunat la 112 şi a reclamat faptul că un tânăr i-a furat 3 oi şi le-a urcat în portbagajul maşinii.

Poliţiştii din Voluntari s-au deplasat la faţa locului şi au deschis o anchetă.

Sâmbătă seară, la 20:30, poliţiştii au oprit în trafic automobilul folosit pentru comiterea faptelor. La volan se afla un tânăr de 22 de ani, care nu deţinea permis de conducere şi era însoţit de 17 ani.

Acum, cei doi sunt cercetaţi atât pentru furtul celor 3 oi, dar şi pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

Potrivit Agerpres, prejudiciul calculat pentru furtul celor 3 oi este de 1.500 de euro.

Gigi Becali este cunoscut pentru faptul că deţine o turmă de oi aproape de locuinţa pe care o deţine în Pipera. Nu de puţine ori, turma lui Gigi Becali a blocat străzile din Pipera.

”Eu beau numai lapte de oaie şi de capră. Mănânc numai grătar de miel, cotlete de miel şi numai forţă am. În plus, am şi o grădină cu legume şi pomi fructiferi.

Până la urmă tot la pământ ajungi. Mâncăm electronice, computere? Nu, tot la pământ ajungi. Nu cultivi, nu mănânci. Eu, când sunt supărat, mă retrag între oile mele şi mă liniştesc”, spunea Gigi Becali, într-o declaraţie făcută în 2009.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare